H&M Divided meidenkleding

donderdag 28 feb 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

H&M Divided meiden kledingH&M Divided is een kleding collectie voor de zomer van 2013. De leuke kleding voor meiden is goedkoop en trendy. Het zijn veelzijdige kledingstukken, die eindeloos te combineren zijn. De kleding is bedoeld voor jongeren, maar enkele kledingstukken zijn heel draagbaar voor degenen die al over de twintig zijn. Een manier om je eigen stijl te creëren en te laten zien wie je bent. Het is een mix met korte rokjes en skinny broeken. De kleuren van deze collectie zijn een mix van zwart, wit en pastelkleuren.

H&M Divided 2013

H&M gaat een beetje verder mee in de modetrends van dit voorjaar. De pastelkleuren, zwart, wit en vrolijke prints getuigen hiervan. De kleding heeft een moderne en veelzijdige stijl. Leuk om te combineren.

Wat is H&M Divided?

H&M Divided is een aparte 'afdeling' van de H&M. Vaak kan je het als andere kledingafdeling vinden. Soms hangt het ook tussen de 'gewone' H&M kleding. Er staat dan op het labeltje in de kleding dat het uit de H&M Divided collectie komt.
H&M Divided is bedoeld voor jongeren. De kleding is dan ook extra modern en eigentijds.

Wat kan je terugvinden in de collectie?

Eindeloos te combineren kleding zoals lange shirts, prachtige shorts, leuke zomerjasjes en rokjes. Ook de skinny jeans in het zwart, de zwarte legging in een glanzende stof,
De kleding uit de Divided collectie van de H&M is extra stoer, een tikkeltje retro, en heel modern! Er zijn stoere rock shirts, baggy jeansbroeken, korte rokjes met metalen details, hoge jeansbroeken en veelzijdige jasjes!

De must-haves

Het rock shirtje
De plooirok met lange achterkant.
Baggy jeansbroeken.
Ballerina's
Het dieren-shirt
De zwarte, glanzende legging
De zwarte galaxi broek
De lichte broek met bloemmotief

Er is geen H&M Divided in de buurt?

Je kan de kleding ook in de webshop vinden. Gelukkig is H&M een goedkope winkel. Je kan dus ook afwisselen, en krijgt lekker veel kleding voor je geld.

De foto’s uit de collectie:

Dit zijn de prachtige foto’s uit de H&M Divided collectie. Het zijn er best veel, maar dan heb je meteen allemaal gezien!

H&M rock shirtjeH&M kleding 2013H&M kleding H&M dieren t-shirtjeH&M Divided 2013H&M Divided veelzijdigheid

HM zachte kleuren

HM legging

HM zomerkleding 2013

HM zwarte jurk

HM kleding voor meisjes

HM bikerjas, galaxi broek, zomerjurk

Rokje met plooitjes

HM jeans 2013

De conclusie over de H&M collectie

Zoals je ziet, is de kleding natuurlijk geschikt voor jonge meiden, tieners. Toch zijn er genoeg kledingstukken bij die iedereen wel kan dragen. H&M blijft DE winkel waar je goedkope zomerkleding kan scoren!

Reageer op “H&M Divided meidenkleding”