H&M lente campagne 2013

zaterdag 2 feb 2013 / 2 / Mode en Fashion Nieuws

H&M lente campagne 2013Deze prachtige campagne van H&M toont de leukste stijl-opties voor de lente met de prachtige modellen Constance Jablonksi en Nadja Bender. H&M heeft ons een heleboel nieuwe looks en keuzes laten zien voor 2013 en ze zijn nog niet van plan om te stoppen. H&M is een van de meest belangrijke modeketens van dit moment en komt niet alleen met milieu vriendelijke kleding maar ook met verschillende samenwerkingen met grote designers en dit keer met de nieuwe collectie voor de lente van 2013!

H&M lente van 2013

H&M heeft deze lente geprobeerd om iedereen gelukkig te maken en komt met een veelzijdige modecollectie die ook gericht is op de huidige modetrends. De collectie speelt met romantische bloem motieven, stoere dieren prints en een variatie aan abstracte prints. Dit zorgt samen voor een modern effect.

Collectie van de H&M: de kleuren en prints

De collectie toont felle kleuraccenten en de combinaties spreken voor zichzelf en stelen de show. De lente modetrends draaien vooral om laagjes, vrolijke kledingstijlen en leuke motiefjes. De romantische kleding look maar dan op een moderne manier!
H&M kleding van 2013 is dus zeker een goede keus zoals altijd!

Collectie van de H&M: de kleuren en prints

De Peplum is helemaal hot!

H&M kiest ook voor de peplum trend: een uitlopend stukje ruche dat op de heup valt. Dit kan gecombineerd worden met de prachtige prints.

H&M De Peplum is helemaal hot!

H&M broeken voor de lente/zomer van 2013

De broeken zijn deze lente extra sprekend in felle kleurtjes, in bloem motieven of in fantasie prints. H&M heeft hier goed op ingespeeld en er zitten heel leuke en trendy broeken tussen de lente collectie van 2013.

H&M broeken voor de lente/zomer van 2013

Rokjes en jasjes

De rokjes mogen gerust een stuk hoger zijn deze lente. Het zorgt voor extra lange benen en is flatterend voor ieder figuur. Leuke motiefjes worden gecombineerd met bijvoorbeeld een leren jasje. Het navy jasje met leren mouwen van de H&M is stoer, vrouwelijk en staat overal bij.

H&M Rokjes en jasjes

Sixties stijl terug in de mode

Bloemen, bloesjes en nog meer bloemen en rushes! Het kan als eye-catcher gedragen worden of gewoon helemaal in dezelfde print. De sixties mode is helemaal terug maar ditmaal ziet het er wel wat moderner uit.

Sixties mode van 2013

De kleding van de H&M ziet er origineel en leuk uit. Voor ieder wat wils.

2 reacties op “H&M lente campagne 2013”
  1. 1 oma

    Ha Safira,

    Volgens mij koopt mijn lief hier ook wel eens. oma

    beantwoorden5 feb 2013 00:27
Reageer op “H&M lente campagne 2013”