H&M Lente collectie 2014

maandag 17 mrt 2014 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

De nieuwe lentecollectie van 2014 van H&M is eindelijk tevoorschijn gekomen, zeker het bekijken waard en niet alleen “Fashionproof” maar ook origineel. Kleding van dit befaamde merk wordt als warme broodjes verkocht en als je een item op je “must have” lijstje zet, dan kan je er maar beter vroeg bij zijn. De kleding van H&M is te koop in de webshop maar ook in je plaatselijke winkels kan je de collectie voor de lente reeds bewonderen.

H&M leuke kleding

Vrouwelijke bloesjes en over het algemeen gewoon leuke kleding die qua stijl een beetje in het midden blijft. H&M kan verassen qua originaliteit door verschillende combinaties te gebruiken. De prijs is natuurlijk een van de grootste redenen om de lente collectie dit jaar te gaan shoppen. Het is spotgoedkoop maar ziet er toch wel leuk uit.

H&M zomer accessoires 2014

Accessoires heb je bij de H&M ook genoeg

.

Je kan kiezen voor een fleurige zonnebril, trendy sieraden en zelfs de stoere “biker” laarsjes die deze lente helemaal hip zijn! De “statement ring” is nog steeds een trendy accessoire en zeker iets om te kiezen. Ook zijn er riemen met metalen knopjes en spikes terug te vinden.

Accessoires

H m zomerkleding

Zomer kleding H&M 2014

Ook qua zomerkleding heb je genoeg keuze met trendy shirtjes, leggings, jurkjes en shorts. Het blijft qua kleuren vooral wit, roze, zwart en hier en daar een vrolijk kleuraccent. Qua prints en motiefjes zeker een geode keus op het gebied van de modetrends van dit voorjaar. Heel leuk en handig is de zogenaamde broekrok in een pof model. Hiermee loop je er lekker fris en trendy bij.

H&M 2014

De Stoere kleding van nu

Een leuke jeansbroek met stoere accenten, combineer dit met een wit shirtje zonder mouwen en een zwart jasje, klaar ben je voor de lente! H&M geeft je alle middelen om stoer en eveneens trendy voor de dag te komen.

Mintgroene kleding H&M

H&M Zomerjurken en felle kleuren

Ook de felle kleuren en de lange zomerjurk is terug te vinden bij de H&M dit is een van de modetrends van dit seizoen. Enorm leuk dus en een voorbeeld van hoe de modetrends zich overall verwikkelen met nieuwe zomercollecties, in dit geval een collectie voor de lente.

Fashion en stijl van 2014

Leuke jasjes en leggings 2014

Ook op het gebied van jasjes en leggings is de keuze oneindig. H&M heft hier gekozen voor een jasje met leren mouwen, of een variant hierop. Dit hebben we ook in verschillende mode collecties en modeshows gezien.

Leuke kleding voor de lente

Bloezen en jeans

Ook zeer trendy dus zijn vrouwelijke bloesjes al dan niet in jeans motief. Het jeans gevoel mag zelfs tot een overall of een jeansjurkje zonder mouwen gedragen worden. Het is weer eens iets anders dan eindeloze strakke t-shirts en een heel stuk beter dan naveltruitjes. Dit hebben ze namelijk vorig jaar geprobeerd maar hier is niemand ingetrapt!

Tricot en jeans tuniek

Tricot en jeans tuniek

Een van de “highlights” van de collectie zijn de geweldige tricots en tunieks bij de H&M lente collectie 2014. Het is dus zeker iets om in het oog te houden en misschien helemaal voor te gaan.

H&M

Normaal is de nieuwe collectie van de H&M meer iets voor jongeren, maar in deze lente collectie heb je zeker genoeg keuze voor alle leeftijden. De combinatie’s zijn verassend en je kan zeker zeggen dat het megaat met de heetste zomertrends van 2014!

Reageer op “H&M Lente collectie 2014”