Jeans modetrends zomer 2013

vrijdag 22 feb 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Jeans modetrends zomer 2013De jeans mode voor de zomer van 2013 gaat over verschillende kleuren en texturen. Verschillende coatings worden ook gebruikt op de jeansbroeken om een glanzend of juist mat effect te krijgen. De keuze van herbruikbare materialen begint steeds belangrijker te worden. 2013 wordt ook het jaar van de licht gewicht jeansbroek. Een luchtige jeans met natuurlijke vezels zoals linnen, en luchtig katoen.

 

De stoffen van een jeans broek kunnen in 2013 uit verschillende materiaal keuzes bestaan. Dit is innovatief en zeer draagbaar. Jeans blijft toch een van de meest duurzame stoffen.

De gekleurde jeans mode van 2013

Fotocredit: United Colors of Benneton

De gekleurde jeans mode van 2013

Gekleurde jeansbroeken blijven in de zomer een zeer belangrijke modetrend. Denk aan matte pastelkleuren, maar ook de felgekleurde jeansbroek. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen om de zogenaamde 'Worker jeans look' te krijgen, maar dan met leuke kleuraccenten.

Jeans mode voor vrouwen

Fotocredit: Mango

Jeans mode voor vrouwen

Plezier staat hoog in het vaandel, en dit uitdrukken in je kleding. Suikerachtige pastelkleuren, en leuke stoffen zoals matte en kalkachtige effecten op de broeken.
Jeans met verschillende motieven en prints kunnen variëren van een klassieke, blauwe jeansbroek met bloemen stiksels. Tot een jeansbroek met een gebleekte tijger print. Ook felle broeken met gedurfde prints komen tevoorschijn. De kleur kan ook als coating op een jeans worden aangebracht. Dan krijg je een blauwe jeans met een kleurige glans/gemêleerd effect.

Online jeans shoppen

Op zoek naar een leuke jeansbroek? De Fashionfinder van Firanet staat sinds kort online. Hier kan je de allerleukste jeansbroeken van dit moment vinden!

Er komen steeds meer webwinkels tevoorschijn waar je online jeans kan kopen. Hier kan je vaak goede kortingen vinden maar ook unieke jeansbroeken van bijzondere merken. Online op zoek gaan naar een perfecte jeansbroek is makkelijk en leuk!

Geisha jeans 2013Geisha 2013

Fotocredit: Geisha Jeans

De jeans modellen van 2013

De ‘skinny’ jeans wordt veel gedragen maar ook de ‘boyfriend’ is nog niet vergeten. De harem jeans is een gedurfde en leuke manier om mee te doen met de jeanstrends.
De mannen kunnen ook een strakkere jeans dragen met een stretch stof. Maar ook de 'baggy' jeans, maar dan met een cowboy effect.

Organische jeans zijn hip

Jeans met katoen/linnen

Fotocredit: Only/ Hilfiger/ Mazine

De jeans producenten proberen verschillende mixen te gebruiken bij het maken van een jeansbroek.
Jeans met linnen zorgt voor een luchtig model. Het is niet alleen prettig in de zomer, maar ook milieuvriendelijk. Hennepvezels worden ook steeds vaker gebruikt, en zelfs brandnetel vezels.
Dit zorgt voor prachtige jeansbroeken die heel soepel en luchtig vallen.
Het gaat allemaal om de steeds belangrijkere: keuze van materialen.

Reageer op “Jeans modetrends zomer 2013”