Jimmy Choo H&M

dinsdag 23 jun 2009 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

jimmy-choo-h&M-2H&M is tot een deal gekomen met Jimmy Choo! Jimmy Choo staat vooral bekend als exclusieve designer van tassen en schoenen en accessoires. Toch heeft Jimmy Choo voor H&M een uitzondering gemaakt en wordt er via H&M voor de eerste keer een kleding collectie gelanceerd. Het is heel goed nieuws voor de fashionista's van Nederland omdat je binnenkort schoenen en accessoires voor een prikje kunt kopen bij H&M.

 

jimmy-choo-h&M-5

Het zal wel snel uitverkocht zijn. Jimmy Choo heeft het in Hollywood al gemaakt omdat bekende Oscarwinnaressen zoals Cate Blanchet en Hillary Swank met Jimmy Choo's over de rode loper hebben gewandeld.

jimmy-choo-h&M-7

Ook voor de mannen heeft H&M heel wat in petto! Naast de kleurige modelijn van Williamson maakt nu ook Jimmy Choo een heuse modelijn voor mannen bij H&M!

SUN0618 Choo

Het Britse merk voelt zich 'bevoorrecht' om een collectie te ontwerpen voor H&M. "We voelen ons bevoorrecht om nu tot de groep van grote designers te horen die met H&M samengewerkt hebben", zegt Tamara Mellon, oprichter en president-directeur van Jimmy Choo, die alvast een tipje van de sluier oplicht. "Jimmy Choo zal bij H&M een sophisticated, fashion forward en glamourous collectie presenteren die bereikbaar is voor een breder publiek."

jimmy-choo-h&M-3

Jimmy Choo is niet de eerste designer die aan de slag gaat voor de modeketen: ontwerpers als Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Victor & Rolf en Roberto Cavalli gingen het luxe merk voor.

Reageer op “Jimmy Choo H&M”