Only kleding collectie 2013

dinsdag 12 feb 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Only kleding collectie 2013De Only kleding collectie van 2013 is helemaal wat anders dan de voorgaande jaren. Dit komt omdat Only bezig is om een internationaal erkend modemerk te worden. Only laat zien dat ze de modetrends van deze zomer goed begrepen heeft, en komt met originele en prachtige kledingstukken. Een goede manier om de zomer van 2013 modieus door te brengen dus. Er zijn niet meer alleen hippe spijkerbroeken van Only, maar ook ander moois!

Jessica Hart met de Only zomer collectie van 2013

jeansjasje met studs!

Gespot: jeansjasje met studs!

Een leuke modetrends zijn de studs en metallic accenten. Samen met jeans natuurlijk stoer en goed te combineren met andere kledingstukken.

Militaire prints!

Militaire prints!

Dit is terug te vinden in andere modecollecties en blijft om de zoveel jaren terugkomen. Sommigen houden er acht van, anderen zien het liever weer voorbijgaan. Het militaire jasje uit de zomercollectie van Only heeft een leuke vorm.

De jas met leren mouwen van Only!

De jas met leren mouwen van Only!

Ook al gezien op sommige modeshows en in de collectie van H&M. Deze zomerjas van Only mer leren mouwen is een beetje anders omdat het leer doorloopt tot over de schouder. De jas is een stuk langer en de kwaliteit en afwerking van de stof is prachtig.

De ripped jeans en het witte shirt.

De ripped jeans en het witte shirt.

Een echte zomertrend is de ripped jeans. Een wit shirtje op een jeansbroek blijft altijd trendy en hoewel dit niet overal te zien is, zijn er toch veel contrasterende kleuren en zwart-wit terug te vinden deze zomer!

Rok van Only in glitterstof

Rok van Only in glitterstof, en leren jasje natuurlijk!

Het glitterstof is niet meer alleen voor naar een feestje maar is ook samen met stoere kleding een mooie manier om er bij te lopen deze zomer. Precies volgens de huidige modetrends is het (imitatie) leren jasje terug te vinden in deze collectie.

Het oversized shirt.

Het oversized shirt.

Kan gedragen worden als zomerjurkje met een leuke legging. De afwerking van de boord maakt het net een beetje mooier.

Navy groen en broeken met prints

Navy groen en broeken met prints

De gekleurde broeken zijn deze zomer een grote modetrend maar Only kiest voor een prachtige broek in een militaire print met beige, wit en groen. Het donkergroen is in al haar facetten enorm vaak terug te vinden en wordt ook wel de modekleur van 2013 genoemd.

De afgebleekte jeans met vlekken

De afgebleekte jeans met vlekken, zomerlaarzen en nonchalante shirts.

Allemaal precies bovenop de modetrends is deze outfit leuk en modern om te zien.

De korte short met studs

De korte short met studs

Voor degenen met slanke benen natuurlijk een manier om er prachtig uit te zien.

Only 2013: Laagjes

Laagjes

Deze zomer wordt er door de modeketens gekozen om met verschillende lagen een mooie kleding combinatie te krijgen.

Jeansjasje met bloem motief

Gespot: Jeansjasje met bloem motief

De bloemenlegging van enkele jaren geleden heeft promotie gemaakt tot jasje. De motiefjes van je jeanskleding kunnen eindeloos zijn deze zomer: van een dierenprint tot bolletjes. Leuk als je een blouse wilt dragen maar toch niet. De jeansjas van Only valt net tussen een blouse en een jasje.

Only-Zomer-Collectie-2013 (14)

De dierenprint

De dierenprint is terug te vinden in verschillende kledingstukken uit de zomercollectie van 2013 van Only.

Fotocredit: Only

Only verandert van jeansmerk tot internationaal modemerk

Only is bezig met grote veranderingen. Van hoofdzakelijk een jeansmerk, zijn ze bezig om een internationaal modemerk te worden. Het nieuwe gezicht van Only helpt om een stapje in de goede richting te zetten. Ze heet "Jessica Hart", en is een Australisch topmodel met precies de juiste looks voor het nieuwe Only concept. Only kiest voor een meer modegerichte aanpak om zo een breder publiek aan te spreken. En dit is ook te zien aan de collectie voor deze zomer.

Niet alleen nog jeansbroeken
De kledingstukken bestaan niet meer hoofdzakelijk uit jeans maar krijgen een heel ander gevoel en allure. Only heeft de allernieuwste modetrends op een eigen manier toegepast in de zomer collectie.

Only en milieuvriendelijkheid

Only is een onderdeel van het grotere bedrijf "Bestseller".
Er staat op de website dat Only organisch verantwoord is. Maar verdere informatie met betrekking tot de 'CO2 voetafdruk' is beperkt. Ze vereisen wel van de leverancieren om energieverbruik te verminderen, maar communiceren geen eigen beleid om emissies te verminderen. Ze zijn lid van het goede initiatief 'Better Cotton', toch wordt de hoeveelheid van het gebruik van ruwe materialen niet meegedeeld. Ze hebben wel een strend beleid om alle schadelijke stoffen uit te bannen in de productieketen. 
Only  voert een strenge gedragscode rond werkomstandigheden en productie. Ze werken constant om het te verbeteren. Of Only ook gerecycleerde producten gebruikt is nog onbekend, dit zou helemaal een goede keus zijn. Only is een onderdeel van het grotere bedrijf "Bestseller".

De collectie van Only voor de zomer van 2013

Er staan zeker enkele kledingstukken op het ‘Must-Have’ lijstje. Only kleding is lekker goedkoop, en sinds kort hebben ze ook een webwinkel. Een goede manier dus om eens lekker rond te kijken.

Reageer op “Only kleding collectie 2013”