Leren tassen mode

zondag 17 mrt 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Leren-tas-interessant-ontwerpDe leren tassen mode van 2013 is interessant en leuk om te zien. Denk aan de terugkeer van de leren tassen met een envelopvorm, ook wel ‘Clutches’ genoemd, ook tassen met interessante vormen en verschillende merken komen voorbij in dit artikel. Leren tassen zijn extra langdurig te gebruiken en blijven qua modetrends altijd wel hip! Bekijk de leukste collecties, de highlights van de betere tassen merken!

De Leren tassen mode 2013 met envelop model

Leren-tas-envelop

Klik hier om online de leukste tassen te vinden

Een leren tas in een envelop model is een grote trend in 2013! De tassen mode gaat weer richting glamour en een ‘Clutch’ is ook handig om mee te nemen op stap. De betere merken komen met interessante variaties zoals strikken, franjes, het model van een brildoosje, maar ook ‘clutches’ met een schouderriem!

Leren tassen mode 2013

Leren-tas-interessant-ontwerp

Klik hier om online de leukste tassen te vinden

Er zijn vaak leren tassen met interessante vormen en dessins te vinden. Sommigen laten zich inspireren door de hoepeltas van Chanel, simpelweg door bloemen, lego of gewoon een heel andere vorm verzinnen vanuit het niets!

Leren laptoptassen mode 2013

Leren-tas-laptop

Klik hier om online de leukste tassen te vinden

Leren laptoptassen zijn natuurlijk een heet mode-item in 2013! Leuke leren laptoptassen zien er helemaal niet uit als een computertas. Handig mee te nemen met onzichtbare vakjes voor je andere bagage. De leren laptoptassen gaan natuurlijk minder snel kapot.

Er zijn echt leuke modellen te vinden.

Leren tassen met leuke prints en motieven

Leren-tas-print

Klik hier om online de leukste tassen te vinden

Een leren tas krijgt met een leuke print of motief een heel ander uiterlijk. Vergeet even de geweldige leren tassen van Prada, een motief zorgt namelijk weer helemaal voor een ander geheel. Het blijft lang mooi, ziet er zomers uit, en is te vinden in verschillende stijlen!

De leren tas met een motief is een grote tassen trend in 2013!

Leren tassen merken

Er zijn verschillende merken op de markt die enorm leuke leren tassen produceren of exclusief uitbrengen. Denk bijvoorbeeld aan Prada! Die staat al jarenlang bekend om de prachtige leren tassen en kledingstukken die hiervandaan komen.

Dan is er nog Diane Von Furstenberg, Chanel, Michael Kors natuurlijk, Brahmin en nog veel andere merken die je hierboven kan vinden. Een leren tas van een beter merk kost enorm veel geld. Er zijn ook goedkopere alternatieven.

De beste leren kledingstukken en handtassen komen van Italiaanse merken. Gelukkig is de wereld steeds kleiner en kan je dit ook in de ‘gewone’ winkels vinden. Dit is een voorbeeld van verschillende merken die betaalbare tassen in het assortiment hebben:

  • Ted Baker
  • Fiorelli
  • Zign
  • Esprit
  • Puma
  • Anna Field
  • Kipling
  • Olily
  • Pepe jeans

De conclusie over leren tassen mode en de merken

Of je nu een duur of een goedkoop merk kiest, leren tassen blijven altijd in de mode en dat is wel de reden dat dit een goede investering is! Een prachtige tas kan je outfit helemaal naar een ander niveau tillen.

Reageer op “Leren tassen mode”