Zomer make-up trends

donderdag 12 jun 2008 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

De zomer is al volop aan de gang en iedereen probeert er op zijn best uit te zien. Het is altijd interessant om te weten wat de huidige make-up trends zijn deze zomer. Al is het maar om ideeën op te doen. Dit jaar spreken de make-up trend me persoonlijk ook erg aan. Het zijn geen dikke lagen make-up, maar meer natuurlijk.

shutterstock_2959684shutterstock_75598102shutterstock_72687640shutterstock_20306047

Shutterstock

Make-up trend: De nude look

Ga eens voor de 'nude look' make-up. Een gave huid is hierbij cruciaal, gebruik onopvallende kleuren, waardoor de make-up niet aanwezig lijkt te zijn. Een neutraal kleurige lipgloss en een natuurlijke blush. Met deze make-up trend, sta jij ook vast erg mooi!

Make-up trend: rock make-up

Een vleugje 'smokey eye' en een overduidelijke eyeliner geven net dat eigenwijze uiterlijk. De zgn. halve eyeliner (Een eyeliner die niet doorgetrokken is over het hele oog) is een heel grote make-up trend. Glans, glans en nog een glans.

Make-up trend: 80's look

De jaren 80 was een prachtige tijd. De tijd waarin mensen zich letterlijk vrijvochten van alle belemmeringen en vooroordelen. Muziek was nog nooit zo mooi als toen en mode nog nooit zo expressief. Geen wonder dat ze in de modewereld, een deel van die charme willen terug toveren.

Felle kleuren voor de ogen, te denken aan fel blauw, neon kleuren, groen met een gave huid en een neutrale foundation.
Rose op de lippen en wangen, eventueel met een bronzer. De 'gezonde' uitstraling. Blauwe eyeliner mag wel weer.

Reageer op “Zomer make-up trends”