Make-up trends zomer 2012!

maandag 13 feb 2012 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

make-up trends (1)De make-up trends 2012 zijn erg veelzijdig en mooi. Af en toe is het een beetje gedurfd maar gelukkig zijn er ook weer geweldige dingen teruggekomen in de modeshows zoals de wenkbrauwen! Vorig jaar werden de wenkbrauwen gebleekt maar gelukkig ligt dat allemaal in het verleden en hebben de modellen nu een iets gezondere uitstraling. De lippenstift mag dit voorjaar ook schitteren in prachtige kleuren!

Felle kleuren zijn erg trendy in de zomer van 2012! De roze lipstick is helemaal terug!

Make-up trends zomer 2012

make-up trends (6)Sterke wenkbrauwen en zachte lippen is een beautytrend 2012 die vooral flatterend en mooi is. Gelukkig mogen de wenkbrauwen weer gezien worden op de fashionshows!

Make-up trends van Gucci

make-up trends (5)Gucci kwam met een bronzen oogschaduw en licht rode lippenstift. Ze houden het dit jaar meer natuurlijk maar ook hier waren de wenkbrauwen een van de opvallendste kenmerken.

Make-up trends van Dior 2012

Dior heeft vooral leuke ideetjes op het gebied van make-up laten zien. De retrolook met groene oogschaduw, eyeliner en lippenstift gaan het misschien worden dit voorjaar als beautytrend.

Gewaagde make-up trends zomer 2012!

make-up trends (3)Supergewaagd en heel erg leuk is deze extreme look De metallic eyes mogen gezien worden dit voorjaar en het kan in deze extreme vorm waarbij ze echte stukjes metaal en kleur aangebracht hebben, of het kan met metallic oogschaduw ook heel mooi zijn.

De winter make-up van Dior speelt met blauwe tonen en met een lichte huidskleur.

make-up trends (2)

Felle oogschaduw en neon kleuren mogen op de ogen en zelfs op de lippen! Er zijn ook modellen gespot met roodachtige oogschaduw! Ook dat is weer eens iets anders.

Reageer op “Make-up trends zomer 2012!”