MANGO winter collectie van 2012

zaterdag 15 dec 2012 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

MANGO winter collectie van 2012De winter collectie van Mango van 2012-2013 ziet er niet alleen uniek uit maar is ook nog eens behoorlijk ingesteld op de hedendaagse modetrends. Binnenkort verkrijgbaar bij de Mango en dus zeker de moeite om eens aan te denken als je op zoek bent naar subtiele kleding met een eigenheid. Mee doen met de modetrends kan ook op deze manier namelijk!

MANGO broekpak witMANGO zwart pak

Het witte pak is heel mooi en altijd geschikt om te dragen. Al is het alleen maar voor de prachtige blazer. Ook bij MANGO is de sigaretten pijp het helemaal dit najaar. Heel leuk te combineren met je favoriete pumps.

MANGO catsuitMANGO jurkje zwart

De franjes zijn heel erg trendy en leuk om je najaar mee door te komen. Het is een beetje stoer en vintage-retro. Enorm leuk dus en binnenkort te vinden tussen de kleding van MANGO.

MANGO maatpakMANGO maatpak

Het zwarte maatpak kan er zo verzorgd uit zien als je wil maar kost gewoon enorm veel geld. Koop gewoon een zwart pak dat er net zo duur uitziet bij Mango maar betaal er veel minder voor. Zorg voor die perfecte pasvorm en je bent helemaal klaar met je zakenlook!

MANGO Jurk zwartMANGO Jurk tijger

Stijlvolle jurkjes kan je ook combineren met je favoriete panty en prachtige pumps. Zo draag je het hele jaar vrolijke jurkjes en zie je er toch feestelijk uit voor dit najaar. De tijgerprint en animal prints zijn veel terug te vinden tussen de MANGO kleding van 2012-2013. Waarom ook niet? Het is weer eens tijd voor een dierenprint!

MANGO Jurk BarokMANGO Barok

Ook Mango doet mee met Barok prints en barok geïnspireerde kleding. Het is een heel andere manier om voor de dag te komen en mag vrij gemixt worden met andere prints. Het zorgt voor een uniek geheel!

MANGO driekwart broekMANGO zwarte broek

Wat een leuke driekwart broek! Draag het met je favoriete high heels en met prachtige zwarte kousen. MANGO begint steeds meer een eigen identiteit te krijgen in haar collecties en dat gaat de goede kant op. De broek met Barok print staat ook bovenaan het verlanglijstje. Een basic zwarte broek is altijd mooi en extra mooi met een tikkeltje eigenheid.

MANGO jurk roodMANGO prints

Zwart wit met rood: dat zijn een van de grootste modekleuren voor dit najaar en de prints mogen rijkelijk aanwezig zijn. Een prachtig geheel en altijd een match om te combineren op alle manieren. Tijdloze kledingstukken zijn het dus dit jaar die je nog veel seizoenen kan dragen.

Reageer op “MANGO winter collectie van 2012”