Matthew Williamson H&M

vrijdag 15 mei 2009 / 1 / Mode en Fashion Nieuws

H&M Wie is Matthew Williamson en waar is alle ophef over bij HM? Lees hoe hij de nieuwe Buzz is in de fashionwereld en waarom zijn ontwerpen voor H&M nu al alles op zijn kop zetten. Alle kleding die je nodig hebt voor op vakantie in een enkele zwoele, vrolijke collectie. Topdesigner en dat is nog niet alles.

Matthew Williamson en H&M: The love story

H&M H&M is trots om te publiceren dat de volgende gastdesigner van H&M Matthew Williamson is. De Britse designer wie zijn in kleur gedoopte kleding collecties altijd de belofte van een vrolijke zomer dragen.

Er werd gestart met een exclusieve lijn voor H&M met vrouwenkleding die meteen door iedereen enthousiast onthaald werden. Vanaf morgen zijn in de meeste HM winkels de meest exclusieve zomerstukken voor vrouwen en mannen verkrijgbaar met als hoofdthema de prachtige exclusief ontworpen kleding van Matthew Williamson.

H&M kleding 2009

H&MHij houdt van innovatieve ontwerpen die je zowel aan je muur wilt hangen als dragen. Contrasterende kleuren en stoffen die op een nieuwe manier gebruikt worden ontwierp hij als nieuwe HM kleding 2009. Williamson staat vooral bekend om zijn veelzijdig gebruik van perfect op elkaar afgestemde kleuren en om zijn innovatieve ideeën.

Hij hoopt de wishlist van alle vrouwen te vervullen op het gebied van zomerkleding 2009. Williamson bezocht de show van de kledingcollectie van Madonna en ontmoette daar de bazin van H&M. H&M zocht iets nieuws op het gebied van kleuren en vormen.

Het verhaal

HM bikini H&M heeft hem creatief in zijn vrijheid gelaten en Williamson heeft kleding ontworpen op dezelfde manier als voor individuele klanten.

Hij is zelf erg trots en tevreden over zijn ontwerpen. De collectie is de perfecte zomervakantie garderode. Bohemian sfeerbeelden en de kleuren en printen geven een relaxed gevoel.

Nieuwe kleding van H&M

H&MIn de collectie zitten veel creatieve stukken zoals een alles in 1 van satijn, smokingjasjes, tot leren bikerjasjes. De wereld van de partyscene en het gevoel van het strand komen samen in explosieve kleuren.

Daar staat Matthew Williamson overigens ook om bekend. De klassieke Matthew stukken bestaan uit perfecte kledingstukken die tezamen een ideale vakantiegarderode vormen. Alles wat je nodig hebt om de diva uit te hangen in tropische oorden.

H&M 2009

H&mMatthew Williamson is eigenlijk pas enkele jaren afgestudeerd en heeft het nu al grotendeels gemaakt. Hij is een nuchtere designer met de nodige gevoel voor humor. Hij weet precies wanneer mode “over the top” gaat, en wanneer dat juist nodig is om stereotypes te doorbreken.

Zijn ontwerpen hebben een vrolijke noot en waar een andere designer de plank misslaat, komt Matthew Williamson los. Met zijn prachtige kledingstukken die energie uitstralen en speels zijn, verovert hij de high fashion wereld en H&M is hoogstwaarschijnlijk een opstapje voor dit stijl icoon.

H&M Matthew en de toekomst

H&MOp 7 mei was er een welkomsparty voor de vrouwencollectie van Matthew Williamson. Grote ontwerpers en veel gezichten uit de high fashion wereld kwamen deze jonge designer verwelkomen. Grette Monahan vindt het tijd voor een ontwerper zoals Williamson.

Hij doorbreekt de stereotypes en daar stond de modewereld nou net op te springen. De conclusie is dat de kleding van Williamson gewoon lekker zit, je wil ergens heen in zijn kleding en hij is een grote aanwinst voor H&M.

De prachtige plaatjes zijn van H&M.

1 reactie op “Matthew Williamson H&M”
  1. 1 Secretta

    I love these pictures, they’re very nice!!! loves from Secretta

    beantwoorden10 dec 2009 18:23
Reageer op “Matthew Williamson H&M”