De stijl van Miley Cyrus

vrijdag 24 mei 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Miley Cyrus (7)Miley Cyrus heeft een unieke stijl ommezwaai gemaakt door te kiezen voor een kort kapsel met een erg hoog 'punk' gehalte! Hiermee lijkt ze haar jonge jaren voorgoed vaarwel te zeggen en haar nieuwe imago is erg gedurfd en eigenzinnig. Miley Cyrus voelt zich naar eigen zeggen beter dan ooit met deze stijl en kiest tijdens haar concerten ook voor outfits die behoorlijk gedurfd zijn. Dit zijn de meest besproken kapsels en kleding combinaties van Miley Cyrus, van hoogtepunten tot stijl keuzes waar niet iedereen het mee eens was!

Stoere rock celeb Miley Cyrus’s metamorfose!

Miley Cyrus (3)

Fotocredit: jjduncan_80

Van typische, Amerikaanse celeb tot stoere rock meid! Miley Cyrus koos in de eerste instantie voor gedurfde kleding combinaties op haar concerten. Hier droeg ze vaak leren kleding, uitdagende bovenstukjes, hoge laarzen en jarretels!

MILEY CYRUS SP 2011

Fotocredit: StarblindKing

Miley Cyrus koos voor een radicale verandering

Mileycyrus

Fotocredit: BabyWelcome

Qua stijl en uiterlijk was dit een verschil van dag en nacht! Miley Cyrus publiceerde haar eerste foto van het korte koppie op Twitter! Als een rage ging het rond op internet, de een keurde het af, de ander vond het wel cool!

Alternatieve stijl iconen

Natuurlijk rockte Miley haar nieuwe stijl ook op “Events”, hier droeg ze vaak alternatieve kleding in het zwart, met leer en metalen accessoires. De klassieke ‘punk’ meid! Ze had hierdoor natuurlijk een nieuwe fangroep, maar was het haar eigen stijl? We denken namelijk vanwege de laatste ontwikkelingen van niet! Die moest nog komen!

De twintigste verjaardag

Miley Cyrus (7)

Fotocredit: Ashley Linh Trann

De twintigste verjaardag van Miley Cyrus is qua stijl weer een beetje anders omdat ze heeft gekozen voor een kort kapsel met geschoren zijkanten en een hoge hanekam van boven. Dit staat erg goed bij haar en is een van de meest favoriete kapsels! Het is vrouwelijk, stijlvol en uniek!

Miley Cyrus (8)

Fotocredit: finnppuccino

Dit kapsel is ideaal bij de ronde gezichtsvorm van Miley Cyrus en haalt meteen het typische uit haar gezicht!Ze ziet er een stuk unieker uit maar draagt geen overdreven punk- kleding meer om een statement te maken.

Miley Cyrus is nog lang niet klaar met de wereld!

Reageer op “De stijl van Miley Cyrus”