Modetrends zomer 2013

dinsdag 23 apr 2013 / 2 / Mode en Fashion Nieuws

Modetrends-zomer-2013De modetrends voor de zomer 2013 zijn vooral interessant te noemen vanwege de veelzijdigheid van de zaken die in de mode zijn. Dit is een overzicht met een top tien van alle modetrends voor dit voorjaar. Loop dus zeker niet achter én kom in een kleine oogopslag te weten of je garderobe aan een “update” toe is! Dit voorjaar is er namelijk reden genoeg om enthousiast te worden!

Het overzicht van de modetrends zomer 2013!

Modetrends-zomer-2013

Zoals je ziet, is het een leuke match van verschillende stijlen en mogelijkheden om prachtige combinaties te maken. Denk bijvoorbeeld aan zwart-wit met donkerblauw, neonkleuren met metallics, en ga zo maar door!

1: Zwart-wit

Zwart wit modetrends zomer 2013

motivi fashion

Zwart en wit, het is een klassieke maar onverbeterlijke combinatie. De frisheid wordt gecombineerd met de stijlvolle kledingstukken in het zwart. Deze modetrend voor de zomer van 2013 kan je op allerlei manieren dragen en combineren.

Denk bijvoorbeeld aan zwart met witte ruitjes, strepen of gewoon een wit shirt op een zwarte rok.

2: Mix+match modetrends zomer 2013

Mix match modetrends zomer 2013

motivi fashion

De zomer van 2013 is vooral hét seizoen om je lekker te laten gaan qua combinaties! Warme en frisse kleuren kan je combineren, metallics, zomerlaarsjes, noem maar op! Er zijn geen vereisten en kledingstukken moeten vooral een vorm van jezelf uitdrukken zijn!

3: Olympisch blauw

Olympisch blauw modetrends zomer 2013

motivi fashion

Het is allang voorspeld en nu dan ook terug te vinden in de collecties van de meest beroemde kledingmerken. Ook tussen de collecties van de reguliere modemerken kan je sinds kort Olympisch blauw aantreffen. Het wordt vaak gecombineerd met zwart-wit!

4: Neonkleuren

Neonkleuren modetrends zomer 2013

motivi fashion

Neonkleuren behoren nu eenmaal tot de modekleuren voor de zomer van 2013. Let op! Deze trend kan je maken of breken! Doe het goed en combineer het op een fijne manier. Leuke neon zomerschoentjes, of een shirtje bijvoorbeeld.

5: Het zwarte broekpak

Zwart broekpak modetrends zomer 2013

Nelly

Met al die kleuren en motiefjes, zijn er altijd enkelen die er gewoon niet aan mee doen. Wat is er mis met een zwart broekpak? Het staat goed bij ieder figuur, het is tijdloos en ook de volgende zomers kan je ermee tevoorschijn komen!

6: 60’s 70’s en 80’s invloeden

Chanel Modetrends zomer 2013

Chanel Cruise ss 2013

Hoe kunnen we de zomercollectie van Chanel nu negeren? Dat hebben veel ontwerpers gedacht en daarmee is de invloeden van de jaren ‘70 tot en met de jaren ‘80 een feit!

Extra volume, bolero’s A-lijn rokken, en prachtige silhouetten die ze alleen hebben getoond in vroegere jaren kan je nu gewoon terugvinden in de ‘gewone’ kledingwinkels!

7: Metallic modetrends zomer

Metallic Modetrends zomer 2013

Esprit

Metallic in het gekleurd of gewoon metallic blijft een van de grootste modetrends voor de zomer van 2013! Het kan hhier gaan om leuke accessoires, maar ook metallic ballerina’s zijn natuurlijk een favoriet. Esprit heeft er vrolijk aan meegedaan en heeft veel gekleurde en zilveren metallics in de zomercollectie voor 2013!

8: Snoep en zoete kleuren

Snoepkleuren Modetrends zomer 2013

Polyvore

Mijn zoetje! De zoete kleurtjes behoren qua kleuren tot een van de modetrends voor de zomer! Het is leuk te combineren en ziet er bij een gebruind huidje extra mooi uit. Ook geschikt voor tienermeiden, of voor de volwassen dames!

9: Bloemen motiefjes

Bloem motief Modetrends zomer 2013

Polyvore

Bloem motiefjes, Barok motieven, Galaxi prints. Het is het allemaal en terug te vinden in de zomertrends qua kleding! De bloemen hebben echter de overmacht en zijn het meest gespot!

10: Peplum zomer 2013

Peplum Modetrends zomer 2013

Polyvore

Peplum is een extra stukje stof op je heupen. Dit kan met een peplum jurkje, een peplum topje of een rok. Het komt eens in de zoveel jaren terug in de mode en 2013 is hier hét moment voor!

Samen met de invloeden uit vroegere jaren, is de peplum namelijk ook terug in de modetrends voor de zomer van 2013!

2 reacties op “Modetrends zomer 2013”
  1. 1 oma

    Ha Safira,
    Komen de dikke zolen weer terug!

    beantwoorden24 apr 2013 23:28
Reageer op “Modetrends zomer 2013”