Mooie benen gezocht

zondag 11 mei 2008 / 3 / Mode en Fashion Nieuws

Op 29 mei, strijden er 25 dames om de titel 'Mooiste benen van Nederland'. In samenwerking met Venus Breeze, word dit georganiseerd. En nu komt het: ze zoeken nog kandidaten! Iedereen met mooie benen kan een mail sturen, en een deskundige jury kiest er dan 25 uit. Op 29 mei worden dan de prachtige benen geshowd op een professionele catwalk. De show word gepresenteerd door Lieke van Lexmond.

Cosmo en Gilette besteden ook aandacht aan goede doelen. Lezers van Cosmo kiezen de BNer met de meeste aandacht voor het goede doel. Genomineerd zijn Froukje de Both, Birgit Schuurman, Katja Schuurman, Bridget Maasland en Miljuschka Witzenhausen.

Cosmopolitan zoekt mooiste benen van Nederland

Vrouwen die trots zijn op hun benen kunnen foto's sturen naar mooistebenenvan@cosmopolitan.nl.

Voor gladde benen, zie mijn artikel over ontharing.

Vakjury met kijk op benen

Iedere dame die trots is op haar benen kan foto's sturen naar Cosmopolitan, één totaalplaatje en een close-up van de benen. De vakjury bestaat onder meer uit TMF-VJ en vrouwenkenner Valerio Zeno, Cosmo-hoofdredacteur Claudia Straatmans en een modellenscout. De vrouw met de 'Mooiste benen van Nederland' gaat met meer dan alleen de titel naar huis. Aan de prijs is een shoppingmiddag met een stylist gekoppeld ter waarde van € 1.000,-. Om ’s lands mooiste benen mooi en glad te houden, biedt Gillette een jaar lang gratis Venus Breeze aan. Een reportage van het hele event verschijnt in Cosmo en de winnares ontvangt een jaarabonnement op de glossy. Tot slot trakteert Aveda Lifestyle Spa te Amsterdam de winnares op een verwendag met drie vriendinnen om zo na te genieten van de overwinning.

Beste beentje voor het goede doel

Tijdens de finale op 29 mei maakt Cosmo tevens bekend welke BN'er volgens de lezers van Cosmopolitan op authentieke en oprechte wijze pal voor haar goede doel staat. Onder de genomineerden zijn onder meer: Froukje de Both voor Stichting de Opkikker, Birgit Schuurman voor Sieraden 4 Life, Katja Schuurman voor Return to Sender!, Bridget Maasland voor Dutchypuppy Foundation en Miljuschka Witzenhausen voor Dance4Life. Deze bekende vrouwen rennen al jaren hard voor hun goede doel en hebben daarmee volgens Cosmo de nominatie verdiend. Het maandblad heeft aan de competitie een geldprijs van € 1.000,- gekoppeld, bestemd voor het desbetreffende goede doel. Alle genomineerden staan op www.demooistebenenvannederland.nl

update: AMSTERDAM - Sanae Chirar heeft de mooiste benen van Nederland. De jury van de wedstrijd, georganiseerd door een damesblad en een scheermesjesfabrikant, koos donderdag in Amsterdam unaniem voor de benen van de Haagse.AMSTERDAM - Sanae Chirar heeft de mooiste benen van Nederland. De jury van de wedstrijd, georganiseerd door een damesblad en een scheermesjesfabrikant, koos donderdag in Amsterdam unaniem voor de benen van de Haagse.

bron

3 reacties op “Mooie benen gezocht”
 1. 2 Regina Chin

  Wanneer is er weer een verkiezing :
  Mooien benen gezocht

  ik zou er graag aan mee willen doen. Ik las het artikel telaat

  Gr Regina

  beantwoorden5 aug 2010 10:00
 2. 1 melsiana

  ik vond Alexandra de mooiste benen hebben

  beantwoorden4 jun 2008 20:25
Reageer op “Mooie benen gezocht”