Nagellak trends 2013

dinsdag 18 dec 2012 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Nagellak trends 2013De nagellak trends van 2013 zijn het alvast waard om besproken te worden omdat de nail art nu wel helemaal creatief is geworden. Bekijk de leukste nagellak trends voor de zomer en begin alvast te oefenen. De nagels gaan alle kanten op met handige nagelstickers en echte 3D modellen!

De 3D nagellak van 2013

3D Nagellak 2013Diertjes nagellak 2013

Shop het hier

3D nagellak is in 2013 steeds vaker te zien en ziet er altijd weer origineel uit. Het is vrij makkelijk om zelf te doen en hoeft niet veel te kosten. 3D nagellak is niet altijd even fuctioneel maar wel leuk om naar een feestje te gaan bijvoorbeeld.

Snoepjes kaviaar nagellak

Caviaar nagellak3D nagellak

Shop het hier

Kaviaar nagellak in 2013 is nog een veel geziene nageltrend. Het blijft ook leuk en ziet er enorm origineel uit. De kaviaar nagels kunnen met een heerlijke snoepjes design of gewoon in het stijlvol zwart. Blingbling diamanten in je nagellak is ook vaak gespot en altijd evenmooi.

Glitter3D nagellakZwarte stenen nagellak

Shop het hier

Er zijn veel leuke nagellak setjes te vinden die niet veel kosten. Tussen de vintage District collectie van Essence heb je ook een nagellak nail art setje voor onder de vier euro!

Graffiti Nagellak van 2013

De graffiti nagellak lijkt op een gewone glitter lak maar zorgt voor een unieke graffiti nail art! Het is enorm trendy en leuk om aan te brengen. De cracked nagellak is al iets waar niemand nog van opkijkt maar met graffiti nails ben je nog behoorlijk uniek.

Graffiti nagellakGraffiti nagels

Shop het hier

Nagellak stickers van 2013

Nail art stickers 2013Nail stickers

Shop het hier

De nagellak sticker is behoorlijk vooruit gegaan en blijft intussen enkele weekjes goed zitten. Het zorgt voor een handige look die je binnen enkele minuutjes aanbrengt. De nagellak van de toekomst en met unieke designs zoals een gedetailleerde tijgerprint, de mustache nagellak met een snor en nog veel meer! Nagellak stickers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen met warmte en nagellak remover.

Snor nagellakTijger nail art

Shop het hier

Wat is jouw favoriete nagellak trend?

Reageer op “Nagellak trends 2013”