Nicole Kidman voor Jimmy Choo

vrijdag 5 jul 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Nicole Kidman voor Jimmy ChooNicole Kidman is te bewonderen in een nieuwe reclame campagne van Jimmy Choo, naast de prachtige schoenen, is ook haar nieuwe boblijn kapsel zeer opvallend! De 46 jarige actrice heeft gekozen voor een licht asymmetrische boblijn in een felrode haarkleur. Het staat fantastisch bij Nicole Kidman, en ze ziet er heel goed uit. Ze is een boegbeeld voor andere vrouwen en laat nogmaals zien dat ouder worden niet het einde van de wereld is!

Jimmy Choo herfst 2013

Dit is de collectie van Jimmy Choo voor de herfst van 2013. We wisten al een tijdje dat Nicole Kidman het nieuwe gezicht ging worden van Jimmy Choo, dus het was duidelijk een reclame campagne om naar uit te kijken! Gelukkig heeft het label besloten om iedereen niet te lang te laten wachten.

Het is zeker geen teleurstelling en de nieuwe schoenencollectie van Jimmy Choo is gedurfd maar toch verfijnd. Naast prachtige schoenen zijn er natuurlijk ook accessoires te bewonderen.

Gefotografeerd door Mikael Jansson en gestyled door Julie Von Boehm, Nicole Kidman voelde zich als een vis in het water. Ze moest de verleidelijke dame spelen uit de Hitchcock’s films.

Het modebeeld van de vrouwen in de herfst moet sterk, sexy en een allure van mysterie zijn, volgens Jimmy Choo.

Nicole Kidman voor Jimmy ChooNicole Kidman voor Jimmy ChooNicole Kidman voor Jimmy ChooNicole Kidman voor Jimmy ChooNicole Kidman voor Jimmy ChooNicole Kidman voor Jimmy Choo

Nicole Kidman als gezicht van Jimmy Choo

De transformatie van Nicole Kidman omvat niet alleen het kapsel, ook de accessoires en natuurlijk de hoge hakken spelen mee aan haar schoonheid. Hiermee is bewezen dat ze het ideale gezicht is van Jimmy Choo.

Reageer op “Nicole Kidman voor Jimmy Choo”