Nieuwste make-up trends

vrijdag 19 jun 2009 / 1 / Mode en Fashion Nieuws

De nieuwste trends op het gebied van make-up en accessoires zijn nog niet zo lang geleden bekend geworden. Het zijn deze zomer vooral leuke make-up trends. Deze nieuwe make-up trends zijn ook voor iedereen geschikt. Maak je klaar voor een hete zomer! De toptrends zijn: Minty frisse ogen Een glanzende huid Snoepnagels en nog veel meer! Belangrijker is misschien dat er bij iedere nieuwste make-up trend ook een uitleg bij staat zodat je het makkelijker zelf kunt doen. Er staan handige make-up tips bij!

Canstock

Canstock

Canstockcanstock

Canstock

canstockcanstock

Canstock

canstock

Canstock

De trend; felle lippenstift koraalkleurige lippen

Vergeet deze zomer even de nude look, wordt er gefluisterd in beauty land. Ga voor de hete kleuren zoals deze koraalkleurige lippen.

De combinatie

Dit werkt goed met nude look oogleden. Werk goed met foundation: zorg voor een gave huid.

Hoe moet het

Breng koraalkleurige glossy lippenstift aan. Omtrek de liplijn eventueel eerst om het langer te laten houden. Breng geen dikke laag aan maar iets meer in het midden voor een boosting effect!

De trend Minty oogschaduw aqua eyes

Na een winter vol met smokey eyes zijn we klaar voor een zomer met blauwe aqua en marinekleuren! Blauw en zelfs groen tot turquoise vindt een weg naar het kleurenpalet van alle vrouwen.

Bij wie staat het?

Iedereen! Zowel bij groene, bruine en blauwe ogen is er wel een blauwe of een groenachtige tint die geweldig bij je staat.

Goede combinatie's

Zorg zeker voor een goede tint op je huid. Gebruik een bruin zonder zon crème of een goede bronzer. Houd je lippen neutraal om er niet als een kermis uit te zien.

Hoe moet het

Trek een dikke lijn met oogpotlood in het blauw of turquoise of groen, zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Maak het af met een natuurlijke mascara. Gebruik niet verschillende tinten blauw maar houd het een beetje simpel.

De trend bruingouden huid bronzer skin

Na maanden van gezichten met de nude look switchen we nu om naar de gouden look. Dit kan op een natuurlijke manier door te zonnen of natuurlijk door een goede foundation met een bronzer.

Bij wie staat het?

Iedereen! Kies voor goud als je een bleke huid hebt en voor koper als je een beige achtige huid hebt.

Goede combinaties

Vermijd pastelkleurige lippenstift of oogschaduw bij deze look. Ruil ze liever om voor frisse, felle tinten en je weet dat het niet mis kan gaan!

Hoe moet het?

Bruin zonder zon:

Begin met een zachte gezichtsscrub. Breng vervolgens de bruin zonder zon creme aan. Vermijd de lippen, wenkbrauwen en haarlijn. Was je handen daarna zeer goed!

 

Bronzer:

 

Gebruik een grote borstel. Breng bronzer aan op plaatsen die van nature licht opvangen. Gebruik in ieder geval bronzer om bruiner te worden en zeker geen foundation! Een foundation die een paar tinten te donker is, zal er alleen maar uitzien als een masker.

De trend felle nagellak snoepnagels

Pop kunst blauw, geel oranje en alle andere dappere kleuren nagellak zijn erg in de mode deze zomer. Korte, vierkante nagels is de toonaangevende vorm en gelukkig maar want dat is wel zo gebruiksvriendelijk met de felle kleuren.

Texturen

Ga voor glanzende nagellak. Ook de vinyl look nagellak is erg modieus.

Goede combinaties

Meng deze nageltrend met felle accessoires. Ook met felle lippenstift zijn deze nagels erg in de mode. Het hoeft niet precies te matchen maar het mag wel.

Hoe moet het?

Breng verschillende laagjes nagellak aan. Gebruik altijd een base coat en een top coat om de nagellak langer te laten houden. Dat is bij deze felle kleuren wel zo handig.

1 reactie op “Nieuwste make-up trends”
  1. 1 jacky

    geel met blauwe oogschaduw staat mooi met donkerblauwe eyeliner

    beantwoorden29 jul 2009 13:22
Reageer op “Nieuwste make-up trends”