Pastelkleuren kleding 2013

zondag 28 apr 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Pastelkleuren kleding 2013Pastelkleuren zijn een van de grootste modetrends en meest terugkomende kleuren van de zomer van 2013. Pastelkleuren in kleding combineren is creatief en het brengt je outfit helemaal 'up-to-date' voor de zomermode van 2013! Zo maak je de beste combinaties en dit zijn de echte 'must-haves'! Vermijd modemissers en geef je eigen swing aan deze voorjaarstrend!

Pastelkleuren kleding combineren

Hoe maak je nu met pastelkleuren een goede combinatie zonder eruit te zien als een paasei of een zuurstok?

Met welke kleuren kan je het beste mixen om er evengoed stijlvol en modern uit te zien?
Dit voorjaar zijn pastelkleuren een grote modetrend en ook veelvuldig terug te vinden in de kledingwinkels. Met de modekleur zuurstokroze en mintgroen, is pastel ook overgewaaid.

De stijltips om pastelkleuren te dragen

Deze zoete kleur kent wel enkele regels:

  • Balanceer je kleding combinatie met strakke en stijlvolle accessoires.
  • Draag het liefs één pastelkleur tegelijkertijd.
  • Draag verder 'basic' kledingstukken.
  • Als je toch meerdere pastelkleuren wil dragen, dan kan een stijlvol motief hiervoor zeer geschikt zijn.
  • Qua accessoires mixen metallics zeer goed met pastelkleuren. Ook gedurfde stukken zoals studs en diamanten gaan goed samen met zoete kleurtjes.

Pastelkleuren kleding inspiratie

Pastelkleuren kleding inspiratie

Pastelkleuren in je kleding is altijd een hit in het voorjaar. In de zomer van 2013 is het nog extra trendy, maar het is een kleur die je toch altijd kan blijven dragen. Hier zie je verschillende ideeën zoals een leuke zomerjurk, handtassen in pastelkleuren, nagellak in pasteltinten en zelfs make-up en haar ideetjes voor de zomer van 2013!

Pastelkleuren kleding inspiratie

Sandalen, zonnebrillen al dan niet gecombineerd met een langzame overgang van zachte pasteltinten kan je leuk combineren in het voorjaar. Draag het met leuke accessoires en doe gewoon je eigen ding!

Pastelkleuren kleding inspiratie

De pastelkleurige jeansbroek, samen met sportschoenen zoals All Stars in zachte kleurtjes. Het is allemaal terug te vinden in de huidige zomer collecties. Hierboven een voorbeeld van een blauwe pastelkleur gecombineerd met stoere accessoires en een opvallende bril!

H&M pastelkleuren 2013

H&M pastelkleuren 2013H&M pastelkleuren 2013

H&M doet ook mee met pastelkleurige kleding! De voorjaarstrend is dus ook lekker dichtbij te vinden.

Bij de H&M zijn veel leuke kledingstukken te shoppen die helemaal volgens de modetrends en de kleurentrends voor de zomer van 2013 zijn!

De kleding online shoppen

Online zijn er oneindige keuzemogelijkheden om een pastelkleurige zomerjurk, jeans of zomershirt te vinden! Er zijn vaak leuke aanbiedingen en kortingen. In de online kledingwinkels raak je ook nooit uitgekeken, en is de service minstens evengoed. Gebruik de Kleding-zoeker om nog meer pastelkleurige kleding te vinden!

Reageer op “Pastelkleuren kleding 2013”