Primark lente/ zomer collectie van 2013

woensdag 20 feb 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Primark lente/ zomer collectie van 2013De Primark lente/ zomer collectie van 2013 is gebaseerd op de voorbijgaande mode-inspiratie van de afgelopen jaren. Ze mixen en combineren de vorige modetrends terwijl ze verassende stofkeuzes en materialen kiezen. Een strak en modern verhaal vertellen de nieuwe kledingstukken van de Primark, de silhouetten geïnspireerd op de jaren vijftig. De kleuren zijn prachtig: koraalkleuren, baby blauw, citroen, aardbei, mintgroen en sorbetkleuren.

Wat is ‘Primark?’

Primark is een van de goedkoopste kledingwinkels van dit moment. Ze komen ieder seizoen met een leuke collectie en nemen hierin de leukste modetrends mee. Primark is te vinden in : Rotterdam, Almere, Hoofddorp, Zaandam in Nederland. In Belgie kan je hem alleen maar in Luik vinden. Primark heeft NOG GEEN webwinkel helaas en bestaat ook nog niet zo lang maar is wel enorm populair.

Primark-zomer-collectie-2013 (1)Primark-zomer-collectie-2013 (2)

De stoffen van de Primark zomer collectie

De stoffen hebben een bepaalde frisheid in zich en een relaxerende pasvorm. De kledingstukken zijn sportief maar stijlvol. Een romantische stemming overheerst in de stofkeuze.

Primark-zomer-collectie-2013 (3)Primark-zomer-collectie-2013 (4)

Sportkleding van de Primark

Primark staat bekend als kledingmerk met veel sportieve kledingstukken. Ook in de zomercollectie is hiervan veel terug te vinden zoals sweat tops, atletische shorts, bomberjackets en joggingbroeken. De kleuren zijn ook erg sportief zoals het kobaltblauw en felle neonkleuren. Hallo miss sporty deluxe!

Primark-zomer-collectie-2013 (5)Primark-zomer-collectie-2013 (6)

Stoere kledingtrends voor deze zomer

De metallic accenten worden gecombineerd met gedurfde prints. De stoffen, kleuren en motieven worden op verschillende manieren gecombineerd. Denk aan een gebreid jasje bij een rokje, een glanzende broek met een pastelkleurig, glanzend shirt.

Primark-zomer-collectie-2013 (7)Primark-zomer-collectie-2013 (9)

De romantische kledingtrend

In tegenstelling tot al die stoerheid en sportiviteit, zijn romantische kledingstukken het ook helemaal deze zomer. Delicaat en vrouwelijk, 'Crystal Couture', noemen ze het bij Primark. Een prachtige, simpele collectie. Elegant en vrouwelijk zijn de vormen van de kledingstukken. De stoffen zijn transparant, zijde en doorzichtig. Een delicaat kleurenpalet waarin een kleurtoon met ijskleurige pepermunt overheerst, samen met lila en pistachegroen. De sleutelitems worden tot leven gebracht met glanzende accenten en bloemvormige versiersels.

Primark-zomer-collectie-2013 (11)Primark-zomer-collectie-2013 (12)

Het oude westen

Het wilde westen is ook weer terug bij Primark met de zogenaamde 'Heritage' look! Inspiratie komt natuurlijk van rodeo en cowboy kleding. Dit samen met een landelijk gevoel van de prairy. Aarde kleuren en structuren, samen met gebroken wit en bordeaux. Kaki en zachte kleuren vormen de achtergrond.

Primark-zomer-collectie-2013 (13)Primark-zomer-collectie-2013 (14)

Laagjes

Het is al terug te zien in verschillende modetrends en kledingcollecties. Primark is het hier helemaal mee eens! Laagjes hebben een gigantische macht over de zomer en lente collecties van 2013!

Primark-zomer-collectie-2013 (15)Primark-zomer-collectie-2013 (16)

Reageer op “Primark lente/ zomer collectie van 2013”