Schoenen mode

donderdag 5 feb 2009 / 1 / Mode en Fashion Nieuws

Een schoen zonder hak of een hak zonder schoen? Laat een model op haar tenen tussen tulpen lopen. Het wordt steeds gekker in schoenenland! Er komen steeds modernere trends en je gaat je afvragen of designers nog wel beseffen waar een schoen voor dient. Intussen genieten we van de prachtige schoenen trends van 2009.  De nieuwe schoenen van Dior, Chanel, Wilmont en Ferragamo zijn op z’n minst prachtig te noemen.

shutterstock_81652894

Shutterstock

Christian Dior Haute Couture schoenen

De schoenen onder links zijn van de Christian Dior Haute Couture lente/zomer 2009 collectie.Met de gestrutureerde hak is deze schoen in vele kleuren gezien maar niets doet meer denken aan de lente dan geel.

Chanel Cruise Collection 2009

Madonna vertoonde zich tijdens het Dolce & Gabbana event op een pistool schoen. Maar deze schoenen van 2009 zijn 100% Chanel. Laten we eerlijk zijn, alleen Karl Lagerfeld kan zoiets bedenken!

Aminaka Wilmont lente 2009

Vorig seizoen was het de schoen zonder hak, nu is het blijkbaar de hak zonder schoen. Hopelijk lag er niks scherps op de catwalk!

Salvatore Ferragamo lente 2009

Pas op waar je loopt als je deze gouden schoen van Ferragamo durft te dragen.

Viktor & Rolf schoenen

Ooh la la! Deze sexy leren schoen touwtjes waren een showstopper op de catwalk.

Scherer Gonzales design schoen

Het Duitse design duo liet een model op haar tenen lopen tussen de tulpen en orchideeën. Het was tijdens een runway show in Berlijn.

Chanel runway schoen 2009

Deze lieve schoenen van Chanel waren in verschillende kleuren te bewonderen.

1 reactie op “Schoenen mode”
  1. Jeetje, dat je daarop nog kunt lopen.. knap!

    beantwoorden11 mrt 2009 05:07
Reageer op “Schoenen mode”