Sieraden hand gemaakt

zondag 8 jun 2008 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

ketting1Birgit Schuurman heeft met Sieraden4Life de verkiezing 'bekendste been voor het goede doel' van Cosmopolitan gewonnen. De stichting verkoopt sieraden die gemaakt zijn door kwetsbare vrouwen in ontwikkelingslanden. De vrouwen krijgen een kans op een betere toekomst omdat ze een eerlijk loon ontvangen voor hun werk. De sieraden zijn allemaal met de hand gemaakt.

Geluks sieraad

lucky-buddha-armbandDeze armband is gebaseerd op het idee dat scherven geluk brengen. Elke armband is met de hand vervaardigd en uniek omdat alle scherven anders zijn. Ze zijn echt zilver en worden vervaardigd in Nepal.

Sieraden mode

zilveren-armbandbedelarmband

De sieraden zijn niet duur maar toch erg speciaal om te zien. Ze zijn geschikt voor zowel een ouder als een jonger publiek. Sieraden 4 Life heeft ook speciale 'kinder sieraden'.

brede-armbandgroene ketting

Sieraden en Het Goede Doel

Sieraden 4 Life maakt deel uit van de stichting 4 Life. 4 Life richt zich op 4 peilers:

Onderwijs:

Ze zorgen ervoor dat weeskinderen weer naar school kunnnen. Ook maken ze het mogelijk dat kinderen na hun basisschool een beroepsopleiding kunnen volgen. Bij het beëindigen van de beroepsopleiding ontvangen de kinderen bovendien nog een klein startkapitaal voor het opbouwen van een goede toekomst.

Foster Villa

De kinderen waarvan de leefomstandigheden te slecht zijn om naar school te kunnen of om bij familieleden te wonen, kunnen terecht in een zgn. Foster Villa, dit zijn grote huisen waar rond de 20 personen kunnen wonen. De kinderen wonen met de projectbegeleiders.

Werkgelegenheid voor de moeders

Veel moeders zijn HIV-positief en vaak hebben ze hun man verloren aan Aids. Stichting 4 Life springt hier tussenbij en creërt werk voor deze vrouwen. Door te werken en het ontvangen van een goed loon, hebben deze vrouwen een kans om een goede toekomst op te bouwen zowel voor hunzelf als voor hun kinderen.

Export

Stichting 4 Life exporteert sieraden vanuit Kenia en onder andere via de site van Sieraden 4 Life, worden deze sieraden in Nederland verkocht.

Trendy sieraden

kralen-kettingkinderset

Sieraden 4 Life heeft nagedacht over het design van de sieraden. Het ziet er modieus uit.

sjaal-kettingtrendy-ketting

De sieraden zijn allemaal prachtig. De producten die hier te zien zijn behoren tot de 'Top Tien' op de site van Sieraden 4 Life. Birgit Schuurman heeft met recht gewonnen met haar initiatief voor dit geweldige goede doel.

Reageer op “Sieraden hand gemaakt”