Supertrash zomer collectie 2013

zondag 24 feb 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Supertrash zomer collectie 2013Supertrash is in enkele jaren een van de belangrijkste modemerken geworden. De zomer collectie van 2013 toont onder andere waarom de kleding zo populair is. Het is vrouwelijk en stijlvol. Supertrash is een merk om naar uit te kijken. De collectie van deze zomer ziet er behoorlijk modern uit, de modetrends van 2013 zijn meegenomen, maar er zit toch een eigen stijl aan de kledingstukken.

Supertrash Lente/zomer collectie van 2013

De lente-zomer collectie combineert verschillende materialen met de trendy zachte kleuren. Het spelen met volumineuze kleding, supervrouwelijke vormen, en lange rokken.
Er zitten stoere shorts in de zomercollectie, maar ook lange jurken. De kledingtrends worden mooi meegenomen terwijl de stoffen en de vormen van de kledingstukken een beetje extra tonen. Een hogere kwaliteit en mooie vormen.

Supertrash feest, gala en zomerjurken

Supertrash feest, gala en zomerjurkenSupertrash feest, gala en zomerjurken

Of je nu op zoek bent naar een feestelijke jurk, een jurk voor een galafeest, of gewoon een stijlvolle zomerjurk. In de zomer collectie van 2013 kan je zeker vinden wat je zoekt.

Supertrash gala jurkSupertrash-2013 (16)

Shorts en lange rokken

Leren kleding supertrashLange rok

Allemaal enorm trendy en geweldig vorm gegeven. Een lange rok is deze zomer een grote modetrend. Het ziet er gekleed en modern uit. Shorts zijn trendy, en leer helemaal!

Zakelijke kleding bij Supertrash

Rokje met volumeOne piece Supertrash

Ook voor zakelijke of gewoon stijlvolle kleding kan je terecht. Er wordt gespeeld met volume, vrouwelijke kleuren, en vooral veel kledingstukken uit één kleur, of de ‘catsuit’, overall of ‘one piece’.

Zakelijke kledingZakenpak supertrash

Supertrash Girls, Madame en Miss

Verschillende mogelijkheden, waaronder de 'nieuwe' kleding submerken. Dit is een handige manier om verschillende stijlen te vinden. Supertrash girls, voor jonge meiden. Madame: Prachtige, luxe lingerie. Miss: Eigentijdse lingerie en slaapkleding.

Supertrash Icon collectie

De Icon collectie bestaat uit: prachtige kledingstukken die er gekleed en modern uitzien. Dit is een collectie die de 'High End' kledingstukken bevat.

Supertrash Phenomenal

Ook eau de toilette en verzorgingsproducten van Supertrash kunnen schitteren in je toilettas. Prachtig vormgegeven en de eau de toilette heeft een heerlijke geur.

Reageer op “Supertrash zomer collectie 2013”