Valentijnsdag 2013

vrijdag 1 feb 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Valentijnsdag 2013Valentijnsdag 2013 is voor sommigen een dag om naar uit te kijken en als je single bent juist niet. Dit zijn allerlei tips om Valentijnsdag in 2013 goed door te komen. Download bijvoorbeeld de leukste valentijns-apps, draag prachtige valentijns-make-up, maak een lekkere cocktail voor je lover of kom Valentijnsdag gewoon levend door als single. Krijg dus alle inspiratie voor Valentijn!

Valentijnsdag en single

Valentijnsdag 2013

Fotocredit: Nasty Gal 'Crazy Love' lookbook

Valentijnsdag is de dag van de liefde maar dat hoeft niet te betekenen dat je er een vriend of lover voor nodig hebt! Gebruik valentijnsdag om wat extra tijd voor jezelf te nemen en ga bijvoorbeeld met een vriendin naar een welness dag. Valentijnsdag is ook een goed moment om een leuke jongen of man tegen te komen dus je hoeft niet thuis te blijven. Ga lekker uit en geniet van je vrijheid.

Leuke dingen om te doen met je geliefde

Een lekker etentje thuis is een van de goedkoopste en leukste dingen om te doen. Denk aan kaarslicht, aardbeien met chocola en champagne. Neem zeker in een relatie nog steeds te tijd voor elkaar want het wordt vaak verwaardloost terwijl valantijnsdag juist heel bijzonder kan zijn met je man/vriend.

Creatieve valentijnsdag ideetjes

  • Een karaoke avond is heel cliché maar erg leuk
  • Samen naar een pretpark
  • Naar een schaats/wintersport baan
  • Lasershooten
  • Een romantische speurtocht met als hoofdprijs: jij!

Maak een Valentijn cocktail

Maak een Valentijn cocktail

Maak een Valentijn cocktail

Fotocredit: pixabay

Dit heb je ervoor nodig:
Muntsiroop
10 frambozen
2 theelepels Cranberry sap
1/4de kopje Wodka
3 verkruimelde Chocoladekoekjes

Meng alles samen eventueel met crushed ijs en serveer de chocolade koekjes in een apart schoteltje.

Valentijnsdag 2013: vergeet je apps niet!

Valentijnsdag 2013: vergeet je apps niet!

Hoewel Valentijnsdag zo voorbij is, moet je zeker de apps niet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan leuke apps waarmee je foto's kan bewerken met geweldige Valentijns effecten.
Maak een speciale kaart voor je geliefde met de Valentijns Iphone app. Goedkoop en handig. Je krijgt de keuze uit 100 aanpasbare valentijnskaarten voor te versturen via je Iphone.

Zo zijn er nog meer te vinden via de appfinder.

Je favoriete film voor Valentijnsdag

Je favoriete film voor Valentijnsdag

Valentijn is het goede moment om een romantische film te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan "The Notebook", "What Dreams May Come", "Sleepless In Seattle". Het brengt je in een goede bui en als je het samen bekijkt, dan besef je realiseren wat je voor elkaar betekent.

Een romantische stad bezoeken op Valentijnsdag

Een romantische stad bezoeken op Valentijnsdag

Fotocredit: Mrdzlog-Deviantart

Denk natuurlijk aan Parijs, Londen of Brugge! Niet alleen goed om samen met een geliefde heen te gaan maar ook leuk met een vriendin om te gaan shoppen als je nog single bent. Misschien leer je er iemand kennen en je hebt sowieso een leuke dag.

Make-up ideetjes voor Valentijnsdag 2013

Make-up ideetjes voor Valentijnsdag 2013

Revlon

Make-up ideetjes voor Valentijnsdag 2013

Smashbox

Make-up ideetjes voor Valentijnsdag 2013

Revlon

Denk bijvoorbeeld aan rode lippenstift, of ga voor een "Sweet girl" look met roze lippenstift en natuurlijke oogschaduw. Bekijk de prachtige foto's om helemaal in de stemming te komen. Valentijnsdag is een goed moment om er memorabel uit te zien!

Romantische kapsels

Romantische kapselsRomantische kapsels

Fotocredit: Headmasters- Saint Algue

Het is niet altijd makkelijk om een leuk kapsel te kiezen maar voor iedere stijl is er wel een romantisch kapsel te vinden. Denk aan zachte golven, half opgestoken haar of een romantische chignon. Bekijk de kapsel galerij voor nog meer romantische kapsels!

Victoria's Secret lingerie Valentijnsdag

Victoria's Secret lingerie ValentijnsdagVictoria's Secret lingerie Valentijnsdag

Fotocredit: Victoria’s Secret

Victoria's Secret heeft natuurlijk al lang geleden een prachtig lookbook gepubliceerd met geweldige Valentijns lingerie! Heel leuk om je mee te inspireren en een van de weinige dingen die mannen altijd kunnen waarderen.

Valentijnsdag 2013 nail art ideetjes

Valentijnsdag 2013 nail art ideetjesValentijnsdag 2013 nail art ideetjes

Fotocredit: Junoyui blog

Altijd leuk om op Valentijnsdag je nagels heel erg mooi te krijgen met hartjes en verschillende kleuren. Het is handig om zelf te doen met de goede materialen en zeker origineel.

Reageer op “Valentijnsdag 2013”