Vans sneakers 2013

vrijdag 12 apr 2013 / 1 / Mode en Fashion Nieuws

Vans-2013 (1)Meiden met Vans sneakers zijn stoer en modern. Dit zijn de nieuwste kleuren en ontwerpen van de Vans sneakers voor het voorjaar en voor de zomer van 2013. Er zijn namelijk veel leuke kleurtjes en ontwerpen bijgekomen. Vans is een supermodern skater merk, maar wordt door jongeren continu gedragen. Bekijk dus de allernieuwste Vans sneaker modellen van 2013 en ga alvast hip de zomer in!

Vans snaekers kleuren van 2013

Vans-2013 (1)

De schoenen zijn ------> hier<---- te vinden!

De meest moderne kleuren zoals turquoise Vans schoenen maar ook beige en bruine tinten komen voorbij tussen de nieuwe Vans collectie van 2013. Er worden verschillende stoffen gecombineerd zoals linnen, stof en suède.

Vans sneakers 2013

Vans-2013 (2)

De schoenen zijn ------> hier<---- te vinden!

De lage sneaker is nog steeds heel erg hip en gewild. Die is te vinden met verschillende pasvormen en modellen. Bij Vans heb je ook verschil in de dikte van de zool, en in de afwerking van de zijnaad en voorkant. Het is een kwestie van eigen smaak en kan afgewisseld worden op een leuke manier.

Vans sneakers van 2013 zien er vooral eigentijds en modern uit met verschillende ontwerpen, stoffen en kleur combinaties.

De dierenprint en ruitjes is een kleuren combinatie die je nogal vaak voorbij ziet komen. Denk hierbij aan rood met blauw, maar ook pastelkleuren en de fluokleur is het helemaal!

Vans kleding en tassen ontwerpen van 2013

Vans-2013 (3)

De schoenen zijn ------> hier<---- te vinden!

Kleding en tassen zijn een ding dat Vans ook goed ontwerpt. Denk hierbij aan leuke shirtjes die er sportief en toch zeer stoer uitzien, ook prachtige tassen en accessoires komen van dit superbekende skater kleding merk!

Vans schoenen online bestellen met korting

Natuurlijk wil je niet de volle pot betalen voor je sneakers van Vans, daarom is het leuk om gewoon op zoek te gaan naar een goede korting. In de Fashionfinder kan je de Vans schoenen sorteren op jouw maat, en daarna de verschillende prijzen bekijken van de webwinkels.

1 reactie op “Vans sneakers 2013”
  1. 1 oma

    Ha Safira,

    Modius schoentje, leuk voor de zomer. oma

    beantwoorden13 apr 2013 23:06
Reageer op “Vans sneakers 2013”