Victoria Beckham kapsels

zondag 6 jan 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Victoria Beckham kapselsVictoria Beckham ziet er altijd uniek en vrouwelijk uit. Ze is het voorbeeld voor veel dames door haar eigen stijl en de prachtige kapsels van haar waarin de schuine boblijn het meest populair is.  Ze staat namelijk goed met verschillende looks, van weelderige krullen tot steile pieken in het blond. Kijk eens mee naar de vier meest populaire kapsels van haar!

De schuine bob

victoria beckham bobvictoria beckham boblijn

De schuine boblijn van Victoria Beckham is een kapsel dat zogenaamd in 45 graden aan de achterkant is geknipt. Het valt dus helemaal in lagen in elkaar en het is makkelijk naar binnen te föhnen. De samenwerking met extra lange pieken aan de voorkant maakt dit kapsel behoorlijk geschikt voor iedere leeftijd en dit hebben we de afgelopen jaren dan ook gezien! De Victoria Beckham boblijn blijft een populair kapsel!

Steile boblijn met pieken

De lange pieken aan de voorkant zorgen ervoor dat het kapsel er zo modern en eigenzinnig uitziet. Combineer het met smokey eyes, leuke kleding en een eigenzinnig karakter, en daar is het idool van veel dames. Laten we niet vergeten dat Victoria Beckham een goede smaak heeft in mannen!

victoria beckham 2013victoria beckham krullen bob

Fotocredit: Shutterstock/ S_Buckley/ Helga Estab

Weelderige krullen

De boblijn van Beckham kan je ook met krullen dragen zoals je ziet. Het geeft weer een veel zachter uiterlijk en staat erg goed. Dit leuke kapsel met krullen is een beetje zachter, langer en minder hoekerig geknipt.

Lang haar

Sinds 2012 heeft ze weer lang haar. Ook dat staat haar verassend goed en het ziet er heel natuurlijk en prachtig uit in samenwerking met de natuurlijke haarkleur!

Victoria Beckham in 2013

Zoals je ziet is het allemaal goed gekozen bij haar, of het nu donker is, blond, krullen, lang of kort. Vergeet niet dat er een heel team van stylisten, make-up artisten en kappers achter zit.

Victoria is in 2013 eigenlijk vooral bezig met haar high fashion kleding collectie! De tassen, kleding en andere producten zijn binnenkort algemener verkrijgbaar want ze wil de wereld rond!

Kijk hieronder maar eens mee naar de Victoria Beckham modeshow!

Reageer op “Victoria Beckham kapsels”