Victoria’s Secret bikini collectie zomer-2013

dinsdag 26 mrt 2013 / 1 / Mode en Fashion Nieuws

bikini-mode-2013 (7)Victoria’s secret heeft voor de lente-zomer van 2013, weer een adembenemende collectie onthuld. De bikini mode is dit jaar ontzettend gevarieerd, toch zijn er wel enkele trends die terugkomen in de collecties van de ‘grotere’ bikini merken. Victoria’s Secret is er daar één van, of beter gezegd: de koploper onder de badmode en lingeriemerken. Ze zijn met name bekend geworden vanwege de leuke campagnes, en natuurlijk de geweldige collecties.

Victoria’s Secret kiest in 2013 retro

Victoria’s Secret kiest in 2013 retroVictoria’s Secret kiest in 2013 retro

Fotocredit: Victoria’s secret

Enkele hoogtepunten zijn de prachtig vormgegeven bikini’s en broekjes dan vooral. De retro bikini is helemaal weer terug door het extra gebruik van plooitjes en het ontbreken van schouderbandjes bij veel badkleding.

Toch is het modern gehouden door het gebruik van leuke stoffen en explosieve kleuren.

Kleuren badmode trends 2013

Kleuren badmode trends 2013Kleuren badmode trends 2013

Fotocredit: Victoria’s secret

Felle kleuren zijn een van de grootste kleurentrends voor deze zomer. Maar ook zoete pastelkleuren zoals suikerspin roze, en muntgroen. Victoria’s Secret heeft geweldige bikini’s in het felgeel. De bandjes komen gewoon op een sportieve manier boven de hals samen. Dit heeft een flatterend effect voor nagenoeg ieder figuur.

Zwart met wit moet ook niet vergeten worden! Zowel in de bad als kledingmode is het een grote modetrend!

Schouderloze badpakken en monokini’s

Schouderloze badpakken en monokini’sZwart wit bikini

Fotocredit: Victoria’s secret

In de zomer van 2013, is nagenoeg iedere bikini hip. Opvallend vaak zijn schouderloze badpakken en opvallende ontwerpen te vinden.

Franjes en frisse details bij de collectie van Victoria’s Secret

Franjes en frisse details bij de collectie van Victoria’s SecretFranjes en steentjes bij de collectie van Victoria’s Secret

Fotocredit: Victoria’s secret

De badmode van 2013 volgt waar Victoria’s Secret gaat. De ‘Angels’ showen bikini’s en badpakken met prachtige details. Dit kunnen steentjes, franjes, of leuke effecten bij de bikinibroekjes zijn.

Bikini broekjes mode 2013

Bikini broekjes mode 2013

Fotocredit: Victoria’s secret

Ook de broekjes verdienen een eigen alinea omdat ze vaak een zeer lage pasvorm hebben. Dit flatteert bredere heupen enorm bij diegenen met een peerfiguur. De broekjes worden afgewerkt met bredere bandjes. Ook hier kan je vaak franjes en details terugvinden.

Leuke details

Badmode 2013: Leuke detailsBadmode 2013: Leuke details

Fotocredit: Victoria’s secret

Leuke details maken je bikini tot een uniek kledingstuk. Hierboven twee geweldige voorbeelden. Smaragdgroen is één van de grootste kleuren-trends voor deze zomer. Maar de lange franjes aan het broekje, maakt dit helemaal anders.

Ook de combinatie van een ‘mismatch’ tussen een onder en bovenstuk, kan tot interessante variaties leiden.

De geheime ‘Angels’

De geheime ‘Angels’

Fotocredit: Victoria’s secret

Doutzen Kroes is een van de ‘Angels’, of modellen van Victoria’s Secret. Dit is een hele eer, en de meiden worden dan ook op handen gedragen. Ze zijn dagelijks bezig om een perfect lichaam te krijgen.

Welkom in het badmode paradijs!

Welkom in het badmode paradijs!

Victoria’s Secret bikini’s voor de zomer van 2013 zijn onvergetelijk en geweldig om te zien. De stukken gaan wel enkele jaartjes mee. Het blijft namelijk ook een tijdloos ontwerp. Als een bikini goed past bij je figuur, dan is het geen reden te veranderen.

De toekomst van de bikini en badmode

Ieder jaar zijn er wel bepaalde ‘Hypes’, en hoogtepunten te vinden in iedere collectie. Maar ook met je bikini van vorig jaar, mag je gezien worden. Badmode van ieder jaar dient meer als inspiratie, of als je op zoek bent naar wat anders.

1 reactie op “Victoria’s Secret bikini collectie zomer-2013”
  1. 1 oma

    Ha Safira,

    Was het maar zo ver. oma

    beantwoorden28 mrt 2013 00:38
Reageer op “Victoria’s Secret bikini collectie zomer-2013”