Vila kleding 2013

zondag 24 mrt 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Vila kleding 2013Dit is een overzicht van de Vila kleding van 2013. Er komen verschillende modetrends en nieuwe kledingstukken uit de zomercollectie voorbij. Vila heeft namelijk leuke inspiratie thema's op de website staan. Dit zijn hoogtepunten uit de kledingstukken. Tevens is dit goed afgestemd op de modetrends voor de zomer van 2013. Bekijk de hoogtepunten van de Vila kleding collectie, want er zitten enkele 'Musthaves', in de lijst!

Vila maxirokken

Maxirokken en rokken van Vila

Het is inmiddels officieel dat de maxi-rok weer helemaal terug in de mode is. Deze weelderige en vrouwelijke look flatteert ieder figuur, en is geweldig als zomer outfit met leuke sandalen! Maxijurken en rokken kunnen een gedrapeerd of zakelijk effect hebben.
De klassieke maxi-jurk in het zwart mag ook niet vergeten worden!

'Pop Culture' bij Vila

'Pop Culture' bij Vila

Popcorn, popmuziek, 'pop-ups'... Dat is ongeveer een samenvatting van het sfeerbeeld. De 'Pop Culture' komt overal weer tevoorschijn. Shirts met een band-naam is bijvoorbeeld weer helemaal hip. Monochrome prints en motiefjes. Vergeet ook niet het silhouet uit de jaren zestig!
Zachte pastelkleuren en glitter. Vrouwelijke kleding en outfits die vooral uit één kleur bestaan.

Neonkleurige kleding van Vila

Neonkleurige kleding van Vila

Neonkleuren hebben iets fris en vrolijks. Een kleding combinatie met neon is altijd leuk en futuristisch om te zien. Het is een beetje sportiever en werkt verjongend. Alle leeftijden kunnen meedoen met de leuke neon kleurentrend. Felle kleurtjes kan je namelijk op verschillende manieren toepassen.

Wit met zwarte strepen

Wit met zwarte strepen

Zwart witte strepen zijn het helemaal deze zomer! Ze zijn leuk te combineren met felle kleurtjes. Horizontale strepen werken bovendien afslankend. Wit met zwart is een klassieke combinatie die altijd efficiënt blijft.

Vila zomer collectie van 2013

De favorieten uit de Vila zomer collectie van 2013

Een geweldige blazer, een 'catsuit', of een superleuke jeans short. Ook de maxi-zomerjurk in het turquoise met wit is een favoriet kledingstuk.Er zit voor iedereen wel iets geweldigs tussen de collectie. Het leuke is dat Vila eigenlijk best goedkoop is. Toch is het een goed merk, en heeft de kleding een zeer goede kwaliteit.

Reageer op “Vila kleding 2013”