Vollere fotomodellen in 2013

vrijdag 21 dec 2012 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

2013: Vollere modellenVollere modellen zijn steeds vaker te zien in de modewereld. De fashion-industrie is hevig aan het veranderen en schoonheids idealen worden eindelijk verschoven. 2013 is het jaar waarin atypische modellen zullen heersen, zegt Shulman, hoofdredactrice van de Britse "Vogue". Vollere modellen zoals Kate Upton, schitteren in "Sports Illustrated", en nu zelfs in "Vogue", de modebijbel. Enkele maanden geleden was het nog Kate Moss, nu is er eindelijk een vollere dame te bewonderen.

Kate Upton VS Kate Moss

Kate Upton

Fotocredit: Vogue

Kate Upton is maar liefs 1.75 lang en haar heupen zijn 6.35cm breder dan die van Kate Moss. Verder heeft ze ook een cup C, en begint ze het te schoppen als high fashion mode, net als Kate Moss.

Ze wilden het nieuwe jaar gaan beginnen met een nieuwe schoonheid en in deze fotoshoot vieren ze de schoonheid van de jaren zeventig en tachtig. Toen er nog natuurlijke kapsels, weinig make-up en volle figuren waren. Kate is te vinden op de cover van Vogue voor Januari, en ze is een inspiratie voor vollere vrouwen die trots zijn op hun rondingen.

De mode industrie is aan het veranderen

Het is zeer uitzonderlijk dat een voller meisje het kan redden als high fashion model zonder eerst af te moeten vallen. Het ziet ernaar uit dat de mode-industrie aan het veranderen is, en daar was het intussen wel tijd voor want vrouwen worden heel onzeker van onrealistische schoonheidsidealen. Waar het idee vandaan komt, dat modellen zo dun moeten zijn, is nog steeds een raadsel en het is niet altijd goed voor de marketing, tevens worden de kledingstukken toch niet realistisch geshowd.

Volle modellen vallen vaak weer af

De Britse Crystal Renn (maat 42) mocht ook al op de catwalk lopen voor bekende modehuizen. Ze stelde echter heel vrouwen teleur door eerder dit jaar af te vallen. Hoogstwaarschijnlijk worden die vrouwen toch onder druk gezet om weer af te vallen. Het is heel jammer maar zelf worden ze natuurlijk ook liever niet bestempeld als vol model.

2013: De atypische schoonheden

Volgens veel bronnen wordt 2013 het jaar van de atypische schoonheid. Het jaar dat grote modeketens en designers eindelijk buiten de lijntjes durven te kleuren.

Atypische schoonheden zijn vaak prachtig op foto’s en bezitten een eigen vorm van mooiheid. Dit kan een heel androgeen meisje zijn of iemand met een heel bijzondere uitstraling. Voorbeelden van atypische schoonheden zijn Agyness Deyn en Karlie Kloss.

Reageer op “Vollere fotomodellen in 2013”