New Yorker kleding 2013

zaterdag 2 mrt 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

New Yorker kleding 2013New Yorker kleding 2013 is erg modieus. Dit komt door de Amisu kleding collectie voor de zomer van 2013. Het is een veelzijdige kledinglijn, die pastelkleuren, zeegroen, goud en roze laat zien op een nieuwe manier! Denk aan leuke zomerjurkjes, blouses, en natuurlijk de maxirok! De modetrends zijn terug te vinden tussen de nieuwe kledingstukken van Amisu! Dat maakt het nu net zo interessant. New Yorker is een winkel om te onthouden.

Jurkjes en rokjes van Amisu 2013

Jurkjes en rokjes van Amisu 2013Jurkjes en rokjes  2013

Fotocredit: Amisu ss collectie 2013

New Yorker kleding 2013 zal niet zo populair worden zonder Amisu. De highlight zijn de prachtige zomer rokjes en jurken. Ze zijn zacht van kleur, met gouden details en vrouwelijke vormen.

Modetrends tussen de New Yorker kleding 2013

Modetrends tussen de New YorkerGroen jurkje New Yorker

Fotocredit: Amisu ss collectie 2013

De modetrends die terug te vinden zijn in de collectie bestaat onder andere uit het edelsteen groen, gedrapeerde stoffen. Dit zijn trends die je ook in de modeshows terug kan vinden.

Ook de broek en legging met bloem motief, zwart wit, en natuurlijk de pastelkleuren.

Broeken met print

Broeken met print

Fotocredit: Amisu ss collectie 2013

Een broek of legging met print is leuk te combineren met een zomers shirtje. Het is een manier om er vrolijk en modern uit te zien.

Amisu ss collectie 2013

Fotocredit: Amisu ss collectie 2013

De blouse komt deze zomer in allerlei vormen terug. Een blouse jurk, blouse gilet en zelfs onder een jasje kan het gedragen worden. Bij New Yorker kan je altijd trendy kledingstukken vinden.

Zomerjassen van nu

Zomerjassen van nuZebra print

Fotocredit: Amisu ss collectie 2013

De korte zomerjas, of de jas met extra plooitjes en volume is hip! Ook jassen waar verschillende stoffen gecombineerd worden.

Zwart wit is te vinden in de kleding van de H&M, Diesel, Fornarina en nog veel meer! Je ontkomt er niet aan. Het slankt enorm af en staat geweldig met een leuke zonnebril.

Multicolor legging zwartwit

Fotocredit: Amisu ss collectie 2013

Vrouwelijke kleding in pastelkleuren

Vrouwelijke kleding in pastelkleuren

Fotocredit: Amisu ss collectie 2013

Dit is dan eindelijk het jaar dat de pastelkleuren gaan doorbreken. Het is te vinden in nagenoeg iedere modecollectie. De pastelkleuren zijn niet uitgewassen en zonder contrast! Dit komt omdat ze gekozen hebben voor frisse kleurtjes.

De conclusie van deze zomer collectie

New Yorker is een goede plaats om eens op zoek te gaan naar nieuwe kleding voor dit voorjaar! We weten allemaal dat New Yorker betaalbaar is, en de winkels zijn vaak heel groot.

Reageer op “New Yorker kleding 2013”