Franck Provost kapsels 2012

zaterdag 21 apr 2012 / 0 / Kapsels 2012

Franck Provost kapsels 2012Kapsels 2012 zijn al uitgebreid aan bod gekomen maar ik wil graag de aandacht vestigen op de kapsels van Franck Provost. De lange kapsels en ook halflange en korte haartrends 2012 komen allemaal aan de beurt in de nieuwe haarlijn van Franck Provost!

Franck Provost

Franck Provost is een naam die bij iedereen wel bellen doet rinkelen maar waarom is hij eigenlijk zo bekend geworden? Dit is een stukje uit Wikipedia:

Provost heet in werkelijkheid Yvon Provost. Hij begon zijn carrière in de kapsalon van zijn moeder. Drie jaar later verhuisde hij, met zijn diploma op zak, naar Saint-Germain-en-Laye waar hij zijn eerste kapsalon opende. Hij nam deel aan verschillende officiële kapperswedstrijden van L'Oréal, een gerenommeerde Franse groep op vlak van cosmetica. Provost werd al snel de beste kapper van Europa en de beste brusher ter wereld (1973). Zijn tweede salon opende hij vier jaar later in Parijs.

Met de tijd werd hij kapper der sterren. Hij had reeds de kapsels gedaan van onder meer Tina Turner, Adriana Karembeu, Sharon Stone en Romy Schneider. Daarnaast verzorgde hij het kapsel van verscheidene topgasten op het filmfestival van Cannes in 2009.

Kapseltrends zomer 2012 van Franck Provost!

Kapseltrends zomer 2012Kapseltrends zomer opgestoken

©Franck Provost

In deze haarlijn is de haarkleur vooral blond gebleven. Franck Provost heeft gekozen voor vrouwelijke vormen en mooie, glanzende kapsels. De kapseltrends 2012 komen naar voren in de vloeiende lijnen en de volumineuze krullen.

Halflange kapsels van Franck Provost

Kapseltrends zomer halflangKapseltrends zomer lange bob

©Franck Provost

Een heel modern, halflang kapsel voor de zomer van 2012. Van de zijkant opgeknipt en met de scheiding van opzij met lange lokken naar voren. Een halflang kapsel blijft ook tijdens de zomer van 2012 heel erg trendy.

Halflang krullenkapsel 2012

Halflang krullenkapselHalflang krullenkapsel

©Franck Provost

Krullenkapsels zijn superhip in de zomer van 2012. Profiteer van je eigen krullen of maak prachtige strandgolven met de krultang of föhn je haar mooi! Het kan allemaal. Dit kapsel is veelzijdig en vrouwelijk. Franck Provost kapsels hebben altijd dat beetje extra.

Laagjes kapsels 2012

Laagjes kapsels 2012Mannen kapsels 2012

©Franck Provost

Ook van achter mooi afgewerkt met verschillende laagjes waardoor de krullen altijd mooi vallen.

Dan zien we een modern mannenkapsel 2012! Dit mooie mannenkapsel is perfect afgewerkt en nogmaals precies afgestemd op de nieuwste haartrends voor de mannen. Het haar naar achteren dragen is heel erg vaak te zien op verschillende modeshows bij de mannen.

Franck Provost kapsalons

Franck Provost kapsalons

©Franck Provost

Franck Provost kapsels zijn op verschillende plaatsen in de wereld te vinden en niet alleen in Frankrijk. Franck Provost heeft namelijk een keten opgericht en is in verschillende landen terug te vinden. Niet ieder kapsalon kan zich zomaar aansluiten behalve als het aan extra hoge verwachtingen voldoet en regelmatig bijscholingen volgt.

Mannen en vrouwen kapsels van Franck Provost

Mannen en vrouwen kapsels

©Franck Provost

Een prachtig, kort kapsel van Franck Provost doet je inspiratie op. Ook de mannenkapsels van Franck Provost doen menig hart sneller kloppen door de altijd moderne vormen. Echte mannenkapsels zoals het hoort en toch meegaan met de tijd.

Professionele kapsels 2012

Professionele kapsels

©Franck Provost

Kies eens voor een professioneel kapsalon en bekijk wat de verschillen zijn want naar de kapper hoef je meestal maar eenmaal per maand en ook al kost een professioneel kapsalon iets meer, toch is het goed te merken als het haar beter valt en tijdens de gehele dag, mooi blijft zitten.

Korte en halflange kapsels 2012 van Franck Provost

Korte en halflange kapsels

©Franck Provost

Daarmee het besluit van de prachtige kapsel foto’s! Wat vinden jullie van de nieuwe haarlijn 2012 van Franck Provost?

Reageer op “Franck Provost kapsels 2012”