Kapsels zomer 2012 Toni en Guy

dinsdag 8 mei 2012 / 0 / Kapsels 2012

Kapsels zomer 2012 Toni en GuyTony&Guy kapsels 2012 zijn toonaangevend op het gebied van de allernieuwste haartrends 2012 en de “Freedom” haarcollectie van Toni&Guy heeft de felle haarkleuren al zien aankomen! Vooral de korte kapsels van Tony&Guy zijn geweldig maar laten we de unieke kapsels 2012 voor lang haar met laagjes niet vergeten omdat dit een nieuwe manier is om lang haar met volume te creëren.

TONI&GUY kapsels

TONI&GUY heeft de lang verwachte collectie gelanceerd met de naam: Freedom. Deze haarmodelijn is het resultaat van een samenwerking met Zak
Mascolo en het TONI&GUY Artistic Team. Met een grote focus op het stoere en felle aspect benadrukt deze haarmode lijn de rechten van de vrouw op een eigen modestijl!
TONI&GUY technieken zoals lange lagen op de onderhaar, afgeronde gradatie en geleidelijke lagen worden gemixt met razor, feather technieken om kapsels te verkrijgen die veelzijdig en stoer zijn.
Kleurtechnieken benaderen de grenzen met asymmetrie terwijl de kleuraccenten variëren van blond met zilveren highlights tot gouden abrikooskleur met een nieuwe felle finish.
Ieder kapsel is op twee verschillende manieren gestyled om de veelzijdigheid van de kapsels weer te geven.

Tony&Guy kapsels 2012

Kapsels zomer 2012 halflangKrullen kapsel

Tony&Guy

De Freedom collectie zet een nieuwe trend in de gang met betrekking tot de nieuwe haarmode deze zomer met subtiele kleureffecten en prachtige details. Door met volume te spelen kan een kapsel een nieuwe dimensie krijgen. Vooral de haarkleur is erg mooi.

Korte kapsels van Toni&Guy

Felrood kort kapsel Felrood kort kapsel zijkant

Tony&Guy

De korte kapsels zijn heel “doenbaar” en modern! De haarkleuren zijn erg modern en door goede producten is de finish altijd af!

halflange krullenkapsels

Krullenkapsels halflangKrullenkapsels halflang mooi

Tony&Guy

Dit prachtige krullen kapsel van Tony&guy ziet er heel mo9dern uit door de lagen aan de zijkant en de mooie kleureffecten in het haar!

Felle haarkleuren 2012

Fel koperblonde haarkleurKoperblond

Tony&Guy

Ook zeer kort haar kan op verschillende manieren afgewerkt worden en vooral de felle haarkleuren zijn erg mooi bij extra kort haar!

Lang, blond haar

Ook lang, blond haar is terug te vinden tussen de haarmode en haartrends van de zomer van 2012! TONI&GUY komt met een nieuwe manier om de pony samen te voegen met de laagjes in het haar voor een mooi effect.

Lang blond kapsel krullen volumeLang blond kapsel zijscheiding

Tony&Guy

Lang blond kapsel krulLang blond kapsel laagjes

Tony&Guy

Draag de pony met een sluik geheel of brush het lekker naar boven voor een heuse glamourlook! Toni&Guy heeft allemaal goede ideeën!

Reageer op “Kapsels zomer 2012 Toni en Guy”