Boblijn kapsels 2014

donderdag 13 mrt 2014 / 1 / Kapsels 2014

Intermede-coiffure-kapsel-2014De boblijn kapsels van 2014 komen weer als een van de meest populaire kapsels voor deze zomer uit de bus. Verschillende haarlijnen van het nieuwe jaar hebben geweldige boblijnkapsels tevoorschijn getoverd op verschillende manieren! Het kan dit voorjaar met een schuine, asymmetrische of gewoonweg met een “faux bob”! Je kan met dit kapsel alle kanten op en de boblijnen van 2014 zijn nog steeds heet in de wereld van de allernieuwste haartrends voor deze zomer! Bekijk de leuke kapsels en krijg misschien toch inspiratie om voor een korter kapsel te gaan.

Schuine boblijn of Faux Bob

Camille-Albane-coiffure-kapsel-2014Camille-Albane-coiffure-kapsel-2014-2

Camille Albane komt in de nieuwe haarlijn van 2014 met verschillende varianten op de bob. De asymmetrische variant is weer lekker schuin geknipt maar dan zonder de opgeknipte achterkant. Hiermee blijft het volume wel iets meer zitten, en staat het ook mooi om achter de oren te dragen. De ene zijde is wat korter dan de andere waardoor het er modern en leuk uitziet!

Ook de “Faux Boblijn” scoort: ingevlochten lange haren als een soort bob! Heel leuk en speels. Dit invlechten is gewoon aan de zijkant begonnen tot aan de andere kant. Daarna oprollen en vastzetten met speldjes, afwerken met een haar-juweel!

Farouk en L’Anza boblijnen 2014

Farouk-kapsel-2014-2Lanza-kapsel-2014-2

Farouk doet het lekker alternatief met een donkerblonde boblijn met lichte accenten. Een helemaal andere maar originele manier om je haarkleur als blikvanger en complimenterend als haarstijl te kiezen!

Farouk heeft de nieuwe haarlijn met veel roodaccenten en gewaagde snitten gekozen. Opvallend is hierbij de langere variant op de boblijn. Het is ietwat in laagjes geknipt waardoor het een beetje naar buiten valt.

L’Anza boblijn en Eric Zimmer

Lanza-kapsel-2014Eric-Zemmour-coiffure-kapsel-2014-2

Kapsels om bij weg te dromen en zeker de moeite waard om te proberen.

Eric Zimmer kiest voor een zwaar gelaagde boblijn met een leuke frou die wegvalt in de laagjes aan de bovenzijde. Ideaal voor degenen met een bril omdat het kapsel er enorm vlot en vrouwelijk uitziet met pieken aan de voorkant. Deze ultra korte boblijn met lagen is zeker de moeite waard!

Tigi Coiffure: Een boblijn in al haar Heerlijkheid!

Tigi-coiffure-kapsel-2014-2Gewoon lekker simpel maar heel erg mooi. Ook Tigi Coiffure heeft de boblijn verschillende malen voorbij laten komen. Zonder veel werk en geen gedoe. Een kapsel waarmee je voor de dag kan komen en ideaal voor fijn haar.

Intermede Coiffure komt met opvallende bob

Intermede-coiffure-kapsel-2014Intermede-coiffure-kapsel-2014-2

Alleen een professionele kapper kan een kapsel knippen zoals hierboven. De subtiele lagen zorgen ervoor dat het haar naar voren valt. Ideaal voor wat voller haar, maar ook zelfs fijn haar kan hiermee gebaad zijn. Deze warrige boblijn van 2014 is een van de grootste blikvangers en op het eerste gezicht misschien niet heel bijzonder maar van alle markten thuis. Het zorgt voor een vlotte look, een prachtige structuur en is makkelijk in model te brengen.

1 reactie op “Boblijn kapsels 2014”
  1. wil graag nieuwe kapsels bekijken

    beantwoorden14 apr 2014 07:32
Reageer op “Boblijn kapsels 2014”