Haartrends van deze tijd

woensdag 11 dec 2013 / 0 / Kapsels 2014

Haartrends 2014De haartrends voor 2014 zijn alvast bekend! Het gaat er vooral om dat je een trend kiest die goed past bij jouw persoonlijkheid en haartype. Tussen de trends kan een haarstijl zitten die je enorm aanspreekt, je kan personaliseren of nog een beetje aanpassen naar eigen smaak. Het is meer om wat inspiratie op te doen voor een nieuw kapsel in 2014! Dit jaar is erg veelzijdig qua haarstijlen en kleuren.

Wild opgestoken haar

Opgestoken kapsel

Sharon Malcolm

Opgestoken kapsels worden gedragen met veel losse plukken, getoupeerd, of zien eruit alsof de wind erdoorheen is gegaan. Een heel leuke look voor tijdens de feestdagen en helemaal in te passen naar eigen smaak.

Getextureerd haar

Opgestoken haar met textuur

Louise Woods

Texturen worden met elkaar gemixt om tot een uniek kapsel te komen. Krul bijvoorbeeld alleen de punten van je haar. Ook golfjes en pijpekrullen, wafeltjes en stijl haar. Ook een kapsel waarbij de bovenkant voorzien is van een "Wetlook", en de onderkant leuke golfjes heeft, is erg trendy. Deze haarstijlen zijn veelvuldig gespot tijdens de verschillende "Fashion Weeks".

Vlechten

Kroonvlecht

Royston Blythe

Vlechten zijn ook in 2014 een heuse haartrend. Of je nu kiest voor een ouderwetse vlecht, ook leuke varianten zoals de visgraat vlecht. Vaak gecombineerd met een warrige look, volume en getoupeerd haar.
Kroonvlecht dip dye

Rokk Ebony

De vlecht die als haarband over het hoofd loopt, is ook een veel en graag geziene haartrend. Het wordt ook wel gedragen als een kroontje, een prachtig kapsel te combineren met een staart, maar ook bij los of opgestoken haar is deze vlecht heel mooi.

Het kapsel met de staart

Staart kapsel mode 2014

Gevonden op Weheartit

Creatieve staartjes waarbij de voorste helft wordt vastgestoken, de achterzijde half opgerold als chignon. Het mag allemaal en wordt op een warrige maar retro manier gedragen met speelse haar accessoires zoals gouden clips of leuke sjaaltjes in het haar.

Nonchalante, korte koppies

 

Piekig kort kapsel 2014

Saint Algue

Korte kapsels die een punk gehalte en een jongensachtige eigenheid hebben. Ze worden op een botte manier geknipt en lekker warrig gedragen. Een heel andere manier om met een kort kapsel tevoorschijn te komen.

Het pagekapsel

Pagekapsel 2014

Wella

Warrige pagekapsels in 2014! Samen met de retro haartrends en het warrige haar, is het pagekapsel helemaal terug van weggeweest! Dit supervrouwelijke kapsel is toepasbaar op verschillende lengtes en manieren.

De zijscheiding

Zijscheiding haartrends 2014

Saint Algue

De zijscheiding wordt gecombineerd met een los kapsel, maar ook bij opgestoken haar of in samenwerking met een leuk staartje werd er stelselmatig voor de zijscheiding gekozen op de modeshows tijdens de Fashion Week!

Reageer op “Haartrends van deze tijd”