Korte kapsels voor de zomer

woensdag 11 dec 2013 / 3 / Kapsels 2014

De korte kapsels voor de zomer van 2014 zijn al bekend! Vind je favoriete kapsel tussen de voorbeeldjes hieronder en bekijk alvast wat de haartrends op het gebied van kort haar gaan zijn! Het is een veelzijdige mix waarbij er voor iedereen wel een leuk kapsel te vinden is! Deze zomer gaan de haartrends op het gebied van kort haar over een veelzijdigheid van aspecten die je eindeloos kan kiezen en combineren. Het is dus geen “must”, maar een bron van inspiratie!

Felrode haarkleur met pittig kort kapsel

Rood kort haar

Gimps

Lekker schuin geknipt is dit leuke kapsel met een vuurtoren rode haarkleur. Perfect voor jonge dames die op zoek zijn naar een eigenzinnig en leuk kapsel. Ideaal en handig om in model te brengen en de haartrends van 2014 komen hierin terug door de zijscheiding, de pony die hierop aansluit, en de felle haarkleur.

Warrig blond kapsel

Blond haar met piekjes

Web Collections

Dit warrige, blonde kapsel doet een beetje denken aan Meg Ryan en is lekker los en speels! Ideaal geschikt voor vrouwen van middelbare leeftijd en voor vijftig plussers. Met dit kapsel kan je overal wel komen en het komt goed uit dat het warrige en nonchalante ook net een van de grootste haarmode trends van dit voorjaar is!

Vlot, kort meidenkapsel

Kort meidenkapsel

Royston Blythe

Heel vrouwelijk en toch zeer geschikt voor jongere meiden is het donkerblonde kapsel hierboven. Heel leuk en speels en door de zijscheiding en het sportieve en nonchalante kantje helemaal “fashionproof”. Dit leuke meidenkapsel is geschikt voor verschillende leeftijden.

Pittig kort kapsel 2014

Pittig kort kapsel

Web Collections

Een kort koppie met een zijscheiding! Helemaal hot in 2014 en vooral erg leuk en evengoed modern om te zien!

Asymmetrisch kort kapsel 2014

kort kapsel 2014

Royco

2014 is het jaar van vrijheid op het gebied van haarkapsels. Dit leuke snitje heeft een korte zijkant en aan de andere kant lange plukken. Het donkere haar ziet er prachtig en modern uit met deze haarsnit.

Vlot, blond kapsel kort

Blond kapsel sportief en eigentijds

Wella

Dit blonde kapsel is sportief en eigentijds door de zijscheiding en de gehele bovenkant die lekker naar voren mag vallen. Een heel eigentijds en leuk kapsel.

Wella kort parelmoer kapsel

Wella kort parelmoer kapsel

Wella

Dit korte kapsel van Wella is qua haarkleur natuurlijk helemaal het einde. De parelmoet kleur heeft rose schijnen en maakt de haarsnit helemaal af!

3 reacties op “Korte kapsels voor de zomer”
 1. 3 Yolanda van Puyenbroeck

  Diet zijn verschillende kapsels .
  Zij die met Assymmetrisch kort kapsel 2014 verkies ik.
  Wat denk jij er van?

  beantwoorden26 jun 2014 22:21
 2. 2 griet Pauwels

  voorstel nieuw kapsel
  ‘vlot, blond kapsel, kort’

  met vriendelijke groet,
  Griet Pauwels

  beantwoorden18 jun 2014 09:20
 3. 1 Soreyn Isabelle

  Nieuwe kapsels

  beantwoorden13 mrt 2014 20:56
Reageer op “Korte kapsels voor de zomer”