De leukste kapsels van 2014!

woensdag 11 dec 2013 / 0 / Kapsels 2014

2014 is nog niet begonnen, maar de modetrends voor de aankomende lente zijn allang bekend. De grote modeketens hebben al besloten wat we te zien gaan krijgen in de kledingwinkels. Toch is het met haartrends altijd de vraag van welke kant de doorslaggevende factor komt. Soms is de invloed van de Fashionweek het grootst, maar ook vaak zie je een haar collectie van een bekende kapper, een celebrity, of gewoon een nieuwigheid die als een lopend vuurtje rondgaat! Waar haartrends soms beginnen als iets exclusiefs, is het binnen enkele maanden al een begrip! Dit zijn de meest opvallende en memorabele kapsels van dit moment, de haartrends om in de gaten te houden en de dingen die het meest in het oog springen!

Het juweeltje van Jean Louis David

Haartrends 2014

Jean Louis David

Jean Louis David komt nogmaals met een haar collectie om bij weg te dromen. Het kapsel hierboven was het meest opvallend door de leuke snit, textuur en haarkleur. Het is vrouwelijk en toch vlot, erg goed voor iedere gezichtsvorm en geschikt voor alle leeftijden! Zeker een blijvertje en een succes en qua snit en mode bewustheid!

De bob met zijscheiding en pony

Jo Hansford boblijn

Jean Louis David

Jo Hansford heeft de spijker op de kop geslagen met zijn creatie uit de haar collectie van 2014! Volume zit bij de boblijn niet meer op de kruin maar verdeeld over de onderzijde. Dit zorgt voor een vlottere look terwijl het kapsel niet hoeft in te boeten aan vrouwelijkheid. De leuke pony is lichtjes rond geknipt en sluit aan op de zijscheiding. Een geweldig en veelzijdig kapsel!

Ombré

Ombre haarkleur 2014

Web collections

Pas sinds vorig jaar bekend en al een heel begrip geworden. Al niet meer bijzonder maar een vaak geziene haartrend. Toch wordt dit zelden goed gedaan en moet een kapsalon er een zekere vorm van professionalisme voor hebben. Vraag gerust aan een dame waar ze het heeft laten doen! Het plaatje hierboven is opvallend goed gedaan en verdiend daarom nog steeds een derde plaats in dit lijstje.

De haarcollectie van Royston Blythe

haarcollectie van Royston Blythe

Royston Blythe

Soms heb je gewoon jarenlang dat een bepaald kapsalon iedere keer met een mooie haar collectie komt! Royston Blythe flikt het alweer en ook dit schuine page kapsel is in 2014 modieus maar evengoed echt enorm makkelijk om in model te brengen!

Royston Blythe kort blond kapsel

Royston Blythe

Dit is eigenlijk bijna hetzelfde kapsel maar dan iets langer en asymmetrischer.

HET korte kapsel van 2014!

Kort blond haar 2014

Royston Blythe

Dit kapsel is qua snit, textuur, kleur en volume gewoon helemaal perfect!

Rush hair collection dip dye 2014

Dip Dye blauw met donker haar

2014 is ook het jaar van de “Dip Dye”, de haarpunten worden in een fel kleurtje gedipt. Hierdoor krijg je leuke en moderne kapsels die eindeloos te personaliseren zijn.

De schuine boblijn van 2014

Ook de schuine bob is het nog steeds helemaal, al is hij wel wat gemoderniseerd met een prachtige haarkleur en een vlottere snit. Het volume zit niet meer als een champignon aan de bovenkant, maar valt mooier naar beneden. Een subtiel verschil met vorige jaren dat toch zorgt voor een moderner uiterlijk.

Schuine boblijn donkerbruin met paarse plukken

Royston Blythe

Krullen kapsels 2014

Krullen mogen nog extra gekruld en getoupeerd worden! 2014 is het jaar van textuur in je haar, en het mag gerust een beetje kroezen op een eigen leventje leiden!

Tanya Riy losse krullen

Tanya Riy

Voor verzoekjes, ideetjes of opmerkingen mogen jullie altijd het reactieformulier gebruiken.

Reageer op “De leukste kapsels van 2014!”