Zomerkapsels 2014

woensdag 21 mei 2014 / 0 / Kapsels 2014

Zomerkapsels 2014De nieuwe zomerkapsels benemen je de adem en doen verlangen naar een gloednieuwe haarstijl in het voorjaar! Kies eens iets aparts. Het hoeft niet altijd gepaard te gaan met extreme veranderingen, ook met een kleine aanpassing ben je weer helemaal hip en klaar voor de zomer. Bekijk dus eens de leuke zomerkapsels en begin alvast weg te dromen over een fijne zomervakantie! Een voordeel van dit voorjaar is het wel dat de kapsels van 2014 lekker textuur mogen hebben! De stijltang mag je dus gerust thuis laten en het strandkapsel is weer helemaal terug! Prachtige golven in je haar na dat zoute water en de zon? Kies dan ook een snit waar je weinig werk me hebt.

Boblijn 2014

boblijn van Saksboblijn-2014 Franck_Provost

De boblijn kapsels van deze zomer kunnen zowel asymmetrisch als lekker warrig en met textuur zijn. Heel origineel en het blijft nu eenmaal in de mode. De nieuwe haarlijn van het voorjaar 2014 van Franck Provost springt in het oog! Toch zijn de eigenzinnige kapsels van Saks ook nooit mis. De asymmetrische boblijn staat bij ieder gezichts-type en is weer eens helemaal wat anders.

Korte kapsels 2014

kort Headcasekort kapsel Tony Guy

De korte kapsels kan je lekker eigenzinnig op je eigen gevoel in model brengen. Een ding hebben de zomerkapsels van 2014 wel met elkaar gemeen: ze zien er heel modern en leuk uit!

Moderne, lange kapsels

krullen van bennetlang kapsel Tony en Guy

Lang haar mag lekkere krullen, golven of eender welke vorm van textuur bevatten. Haarkleuren zijn in de zomer van 2014 zoals verwacht natuurlijk of helemaal speciaal.

Romantische kapsels

Jean Louis Davidopgestoken Franck Provost

Romantische en aaibare kapsels. Prachtige vlechten in 2014, in samenwerking met opgestoken haar.

Ideetjes voor opgestoken haar 2014

Eric_ZemmourFranck_Provost

Ook bij de opgestoken kapsels, overheerst het romantische gevoel. Leuke ideetjes komen steeds meer naar voren in kapsels waar het opgestoken samengaat met een staart of vlecht.

Lange kapsels zomer 2014

 Franck_Provoststaart kapsel van Trevor Sorbie

Ook de staart met extra volume: de zogenaamde diva variant op de gewone staart. Dit kan je makkelijk namaken met een zogenaamd “Beehive” haar-accessoire. Nu al te vinden bij verschillende drogisterijen. Hiermee heb je het bolle effect dat ook blijft zitten.

Reageer op “Zomerkapsels 2014”