Haarkleuren trends van 2015

maandag 17 nov 2014 / 0 / Kapsels 2015

De kapsels van 2015 staan alweer voor de deur en de nieuwste haar kleuren trends komen tevoorschijn! Er is veel variatie mogelijk en er zijn verschillende opties om de haarkleur technieken van nu toe te gaan passen op je eigen haarstijl!

De haarkleur trends van 2015

Ombré en Balayage zijn nog steeds erg populair als haarkleur dit najaar en de volgende zomer: Of je nu interesse hebt in de nieuwste haartrends die rechtstreeks vanuit de catwalks van 2015 komen, of je liever afwacht tot de celebrity's de haartrend of haarkleur adapteren, blijft er in ieder geval al van op de hoogte en breng je nieuwsgierigheid tot stilte als je de nieuwste haarkleur trends gaat bekijken!

Babylights

babylights

Een nieuwe manier om highlights aan te brengen op een heel subtiele en fijne manier is door middel van "Babylights". Dit zijn eigenlijk highlights met de helft van de hoeveelheid die normaal gebruikt wordt. Onderhoud hieraan is ook maar eenmaal in de 8 weken nodig.

Sombré

Sombre

Ombré zijn we al stilaan beu, het blijft wel mooi maar het moet je staan en de juiste techniek van aanbrengen is cruciaal. De nieuwste trend in haarkleurland is Sombré! Dit is een variant op de ombré die nog subtieler is en vaak gebruikt bij iets donkerder haar. De bedoeling, is een kleurverschil dat enkel bij fel daglicht te zien is.

Splashlights

splashlight-1

Eigentijds en engelachtig zijn de Splashlights! Ze imiteren het effect van een lichtstraal op je kapsel! Deze highlights van 2015 hebben als eigenheid dat het heel origineel en betaalbaar is. Bij en goede manier van aanbrengen ook niet teveel onderhoud nodig.

Horizontale blondering

splashlight-horizontaal

Deze techniek lijkt op de Splashlight maar is een stuk gedurfder qua look.

Balayage

Na een sterke start van enkele celebrity's zoals Jessica Biel en Sarah Jessica Parker, is balayage nog steeds enorm populair. Hoewel het prachtig is bij iedere haarkleur, is het extra mooi bij blondines.

Ombré

ombre

Nog steeds een grote trend onder de meiden en op de rode loper, deze haarkleur trend gaat ook in 2015 nergens meer heen! Mooi in het voorjaar en in de winter.

Bronde

Bronde

Bronde is tussen bruin en blond in, deze haarkleur is terug van weggeweest en tevens geschikt voor zo wat ieder seizoen. Perfect voor nagenoeg iedere huidskleur.

Chambre

  chambre

Chambre is een nieuwe techniek in de haarkleur trends van 2015! Champagneblond combineren met de ombré techniek. Geen donderblond maar net een tikje lichter, zonder teveel naar het asblond te gaan.

Reageer op “Haarkleuren trends van 2015”