Kapsels en Haarmode

Dit zijn recente artikelen over de huidige kapsel en haarmode trends. Laat je inspireren en voor verdere kapsel foto's kan je terecht bij de galerij, te vinden in de rechtse zijbalk. Op deze pagina zijn de informatieve zaken te lezen rond je kapsels. Ook de allernieuwste kapsel mode en de allerbeste beauty tips voor mooi haar kan je hier vinden. Je kan ook terecht voor haarvragen.
Haarmode is iets wat regelmatig verandert en daarom interessant om in het oog te houden. De nieuwste haar en kapsel trends komen hier voorbij en ook haarlijnen en collecties van bekende personen en bedrijven in de kapperswereld. In deze categorie kan je ook praktische tips vinden over welk kapsel het beste staat, haarkleuren en nog veel meer. Nieuwe kapsels en leuke weetjes over je haar. Haarproblemen worden ook besproken en hopelijk opgelost.

Kapsels en Haarmode

Krullen of steil haar

zo, 5 jan 2014 / 0 /

Krullen of steil haar

Degenen met steil haar kunnen alleen echt begrijpen hoe het is om te verlangen naar een mooie krullenbos. Toch verlangen meiden met krullen net zoveel naar steil en handelbaar haar. Het is de nachtmerrie van iemand met ...

Boblijnen van toen en nu

wo, 11 dec 2013 / 0 /

Boblijnen van toen en nu

Boblijnen als kapsel zijn al enkele jaren heel erg modieus en er komen steeds nieuwe en oude varianten zodat het een afwisselende haarstijl blijft! Geïntroduceerd in 1910 werd de eerste bob een controverse en een heuse rage. ...

Kapsalon kortings tips

vr, 21 jun 2013 / 0 /

Kapsalon kortings tips

Naar een kapsalon gaan, kan een dure ervaring zijn! Zeker studenten en jongeren hebben gewoon te weinig geld om vaak naar de kapper te gaan. Toch kan je regelmatig online een goede korting vinden! Dit is een overzicht met verschillende kortingen om naar de kapper te gaan!

Kapsels 2013: alle lengtes

za, 15 jun 2013 / 0 /

Kapsels 2013: alle lengtes

Kapsels 2013 voor alle haarlengtes, dat wil dus zeggen voor kort, halflang en voor lang haar! De haarmode van 2013 is veelzijdig en leuk om te zien. Je kan qua keuze van een kapsel alle kanten op, dit zijn de leukste kapsels van 2013 voor alle leeftijden en types. Er zit vanalles bij!

Halle Berry kapsels

za, 15 jun 2013 / 0 /

Halle Berry kapsels

Halle Berry kapsels zijn leuk om te zien en ideaal om zelf te kiezen als kapsel! Een actieve en sportieve vrouw van rond de dertig, tot zelfs vijftig plussers kunnen goed wegkomen met het kapsel van Halle Berry! Het ziet er vlot en toch vrouwelijk uit! Dit zijn de meest favoriete kapsels van deze Catwoman.

Haarkleuren zomer 2013

do, 13 jun 2013 / 1 /

Haarkleuren zomer 2013

De haarkleuren voor de zomer van 2013 zijn qua trends nogal vooruitstrevend met veel nieuwigheden zoals een "dip dye", een haarkleuring met felle kleuren aan de punten. Ook een "Ombre" is het helemaal! Een spel met licht en schaduw in je haar. Grijze kapsels en haarkleuren mogen niet maar moeten!

Haarmode zomer 2013

do, 13 jun 2013 / 0 /

Haarmode zomer 2013

De haarmode voor de zomer van 2013 omvat vooral veel korte kapsels. Denk bijvoorbeeld aan de boblijn en aan korte koppies die modern afgewerkt worden met een felle haarkleur. Dip Dye haarkleuren en ombre haarkleuren zijn nog steeds een van de grootste haarmode trends voor 2013!

Herenkapsels kort

di, 11 jun 2013 / 0 /

Herenkapsels kort

Verschillende korte herenkapsels, kan je op allerlei manieren in model brengen en laten knippen qua vorm. Een kort herenkapsel lijkt misschien simpel, maar er komt veel meer bij kijken zoals de styling van het mannenhaar, en de manier waarop het herenkapsel aan zijn vorm is gekomen!

Stoere jongenskapsels

di, 11 jun 2013 / 0 /

Stoere jongenskapsels

Dit zijn de leukste stoere jongenskapsels die er te vinden zijn! Welke jongen wil nu niet een stoer kapsel? Je scoort ermee bij de meiden, en je wordt populairder op school! Een jongenskapsel is enorm belangrijk en moet gewoon goed zitten!

Haarstijlen

di, 11 jun 2013 / 0 /

Haarstijlen

Verschillende voorbeelden van de allerleukste haarstijlen van 2013! Je ideale kapsel vinden is sinds de komst van het internet nog nooit zo makkelijk geweest! Dit zijn de meest populaire haarstijlen van 2013! Korte, halflange en lange haarstijlen voor alle leeftijden!

Korte kapsels 2013

di, 11 jun 2013 / 1 /

Korte kapsels 2013

Dit zijn de leukste korte kapsels van 2013. Kies eens een lekker kort zomerkapsel om er uniek en fris uit te zien in de zomer. De haarstijlen zijn zeker fashionproof en zien er altijd geweldig uit! Je kan goed voor de dag komen met een kort kapsel. Het is geschikt voor iedereen!

Boblijn kapsels

zo, 2 jun 2013 / 1 /

Boblijn kapsels

Een veelzijdig en altijd trendy kapsel is de boblijn. Geschikt voor alle leeftijden en gezichtsvormen, het is geen wonder dat het een van de meest populaire kapsels allertijden is en blijft. Hoe laat je een bob voor je werken? Welke boblijn is geschikt voor jouw gezichtsvorm? Dat ontdek je in dit artikel!

Mooiste kapsels van 2013

di, 21 mei 2013 / 0 /

Mooiste kapsels van 2013

Wat zijn de allermooiste kapsels en haartrends van 2013? De kapsels variëren enorm maar hebben allemaal met elkaar gemeen dat de vrijheid om je haar naar eigen wens te dragen groter is dan ooit. Kies dus een ...