50 plus kapsels

zaterdag 11 feb 2012 / 3 / Kapsels en Haarmode

50plus kapsels zijn mooi en veelzijdig! Alles is nog steeds mogelijk en zeker een 50 plus kapsel hoeft niet saai te zijn. Bekijk dus de mooie kapsels voor inspiratie of print ze gewoon uit en ga naar de kapper. Kies altijd een kapsel dat je mooiste vormen benadrukt. Een mooie hals? Een boblijn staat dan erg goed! Prachtige ogen? Kies een mooie pony!

50 plus kapsels: vind hier inspiratie!

50 plus kapsels zijn er in alle vormen en soorten. 50 plus zijn betekend niet dat je bepaalde kapsels niet meer kan dragen. Zoals te zien bij de voorbeeld foto’s is alles nog steeds mogelijk van lange lokken tot korte kopjes.

Mooi geverfd haar of juist gewoon lekker natuurlijk met grijze streepjes door het haar.

De wereld ligt nog steeds voor je open!

50-plus-kapsels (1)

Shutterstock

50 plus kapsels met pieken

50-plus-kapsels (4)

Shutterstock

Een 50 plus kapsel met langere pieken zorgt voor een jeugdig effect en is enorm trendy. De tijd van de klassieke korte kopjes is voorgoed voorbij. Ook jonge elementen kunnen gebruikt worden in een 50 plus kapsel.

50 plus kapsel met krullen

Gebruik een krultang voor mooie, vloeiende krullen bij een middenlang kapsel voor 50 plus om een mooi effect te creëren. De speelse, sexy krullen passen bij iedere gezichtsvorm en benadrukken de vrouwelijkheid.

50 plus kapsels met een pony

Een pony is altijd een goede keus als 50 plus kapsel. Het verzacht het gezicht en kan een goede camouflage zijn. Een schuine pony kan een modern effect geven en een ronde pony kan juist de mooie ogen benadrukken.

Laagjes kapsels

Mooie laagjes zorgen ervoor dat je haar altijd goed zit en dat je er niet veel aan hoeft te doen.

50 plus haarkleuren

50-plus-kapsels (2)

Shutterstock

Grijs is trendy en mag weer gezien worden! Neem eens bijvoorbeeld een kleurspoeling om de eigen haarkleur op te frissen en laat de natuurlijke grijze highlights juist naar voren komen! Het staat supermooi en mag weer!

Mooie 50 plus kapsels

50-plus-kapsels (3)

Shutterstock

Natuurlijk hoef je niet op zoek te gaan naar speciale kapsels omdat je nu eenmaal 50 plus bent, durf ook eens te kijken tussen de kapsels voor jongere vrouwen omdat dit natuurlijk ook erg mooi is! Er bestaan namelijk helemaal geen voorschriften! De enige aanbeveling is om weg te blijven van de echte “meisjes kapsels”.

Blonde haren met 50 plus

50-plus-kapsels (5)

Shutterstock

Blond haar zorgt ervoor dat de gezichtsvormen verzacht worden en geven altijd een jeugdiger uiterlijk. Neem gerust eens highlights en coupe soleil!

Gelukkig zijn met 50 plus met je haar

Het belangrijkste is om je gelukkig te voelen en de kapsel keuze op 50 plus is dan ook zeer persoonlijk. Daarom zijn er zoveel kapsels om van te kiezen.

3 reacties op “50 plus kapsels”
 1. 2 Wijna

  Ben en vrouw van 58 en al vanaf mijn 25ste heel erg grijs , zeg maar gerust wit.
  Ik verfde voorheen altijd mijn haar tot dat het niet meer pakte, dus verf ik mijn haar niet meer, maar soms baal ik hier best wel van ik voel me nog vrij jong en dan al zolang met wit haar lopen is niet leuk.Nu ben ik opzoek naar een leuk vlot kapsel, maar niet te meisjes achtig , ben perslot wel 58 jaar.

  Groet van wijna

  beantwoorden13 jun 2012 11:48
 2. 1 Esther

  Allemaal erg leuke kapsels, maar waarom niet gewoon een paar ” grijze hoofden” ?
  Ik ben 54, op mijn 17e had ik mijn eerste grijze haren. Na jaren verven werd mijn haar dunner bovenop mijn hoofd, dus ben ik gestopt met kleuren. Ik draag mijn haar kort, maar ben op zoek naar eens ” wat anders” wel vlot, niet te jeugdig.

  beantwoorden21 mrt 2012 12:26
Reageer op “50 plus kapsels”