Agyness Deyn kapsels voor leuke meiden

woensdag 27 jan 2010 / 0 / Kapsels en Haarmode

leuk kort haar agyness deynAgyness Deyn heeft al meerdere keren op de cover van Vogue gestaan. Haar kledingstijl is uitgesproken en haar fashion gevoel doet ons aan Kate Moss denken. De kapsels van Agyness Deyn zijn erg stoer met een tikkeltje vrouwelijkheid. Als je op zoek bent naar korte kapsels, dan is dat van Agyness Deyn misschien wel wat voor jou. Het Britse supermodel draagt namelijk een erg leuk superkort vrouwelijk kapsel. Een tikje asymmetrisch en zeer veelzijdig zijn de sleutelwoorden van de kapsels van Agyness Deyn.

Het korte kapsel van Agyness Deyn

agness-deyn-kort kopjeAgyness_Deyn_ de mooiste look

De look kan op verschillende manieren geknipt en gedragen worden. Het korte kapsel ziet er erg stoer en leuk uit. Door de speciale technieken met het slicen, is het kapsel heel makkelijk om in model te brengen.

Door de juiste knipvorm, valt het kapsel altijd in model. Zowel als ze het naar boven draagt als wanneer ze het kapsel naar voren trekt.

Kort piekerig haar van Agyness Deyn of juist een scheiding

agyness deyn met warrig kort haaragyness deyn kapsel

Superkort spierwit haar heeft zeker wel wat. Het staat erg stoer en vrouwelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken over beschadiging als je zo een kort haar hebt. Ga dus lekker los en maak je haar mooi blond.

 

Het kapsel kan stoer en wild gedragen worden maar ook een scheiding kan bij dit korte haar heel glamoreus zijn.

Een pony met lange pieken eroverheen

agyness-deynasymmetrisch kort haar

Het lijken misschien twee andere kapsels maar het zijn eigenlijk korte stukjes met lange pieken eroverheen. Hierdoor ziet het er net een tikkeltje beter uit en valt het altijd goed. Deze techniek is ook mogelijk bij lang haar.

Kort haar met pit van Agyness Deyn

agyness-deyn (1)leuk kort haar agyness deyn

Zoals je ziet is het een mooi kort kapsel. Het kapsel van Agyness Deyn zal misschien de volgende hit worden.

Agyness_Deyn

Wat vinden jullie van het kapsel van Agyness Deyn?

Plaatjes: bronbronbronbronbronbronbronbronbronbron

Reageer op “Agyness Deyn kapsels voor leuke meiden”