Alternatieve kapsels

zondag 17 feb 2013 / 2 / Kapsels en Haarmode

Alternatieve kapselsAls je genoeg hebt van de 'Mainstream' kapsels, bekijk dan eens wat voor ongelofelijke alternatieve kapsels er te vinden zijn voor een unieke stijl en 'Statement'. Er zijn veel leuke ideetjes en alternatieve haarstijlen te vinden voor een hete, nieuwe 'look'! Een alternatief kapsel kan jouw persoonlijkheid op een gewaagde manier naar buiten brengen. Van alternatieve kapsels tot extreme haarkleuren, bekijk deze foto's die bij jouw haar kunnen passen.

Emo kapsels

Emo kapsels

Emo kapsels en invloeden qua stijl zijn het helemaal en mogen zeker nooit geassocieerd worden met negatieve zaken! Het is enorm jammer om zo een prachtige stijl hierdoor in een vakje te plaatsen en de personen hiermee te beledigen. Emo kapsels en invloeden hebben een onschatbare waarde en degenen die zichzelf durven uiten op deze manier verdienen alle respect.
Emo kapsels en haarstijlen zijn qua invloed vaak terug te vinden tussen de haarcollecties van bekende haarstylisten en modemerken. De Emo stijl is hierdoor zo bekend geworden dat de emo kapsels al een bekend verschijnsel zijn. Om echt de aandacht te trekken kan je ook een stapje verder gaan en kiezen voor een extremer kapsel!

De extreme, alternatieve kapsels

De extreme, alternatieve kapsels

Zware lagen en contrasterende texturen zijn allemaal sleutelelementen in een coole, alternatieve haarstijl. Asymmetrische kapsels zijn ook altijd prachtig.

alternatieve kapsels

Korte, alternatieve kapsels

Dit is een leuke manier om eens te kiezen voor een alternatief kapsel want het kort haar is het risico minimaal. Je kan bij een kort, alternatief kapsel een deel laten kortscheren. Een 'Undercut' noemen ze dit. Twee lagen haar die niet aansluiten en over elkaar heenvallen.
Korte, alternatieve kapsels kunnen opgeleukt worden met de goede haar producten en op sommige dagen 'normaal' gedragen worden.

De hanekam

De hanekam als alternatief kapsel

Niet meer weg te denken tussen de alternatieve scene maar wel enorm veelzijdig en te vinden in het kort, halflang of zelfs lange kapsels met een hanekam.

Alternatieve, retro kapsels
Dit is een geweldige manier om er een beetje alternatief uit te zien zonder meteen te overdrijven. Een retro kapsel kan samen met een bril, kort rokje, en witte blouse er heel alternatief uitzien! Bekijk allerlei kapsels en haartrends uit het verleden en vind iets dat bij je past.

Alternatief retro kapsel

Alternatieve haarkleuren

Op geblondeerde lokken past een fel kleurtje natuurlijk veel beter. Blonderen is dus een goede weg naar een alternatieve haarkleur. Ook hier geldt dat je niet hoeft te overdrijven om er gewaagd uit te zien. Een haarkleur met drie kleuren is ook al prachtig en een 'eyecatcher'.

Alternatieve haarkleuren

Fotocredit: Sassoon Salon, HOB Salons, Gooseberry Hair Salon

2 reacties op “Alternatieve kapsels”
  1. 1 oma

    Ha Safira,

    Moet nog naar de kapper, maar dit is niet mijn ding. oma

    beantwoorden17 feb 2013 23:43
Reageer op “Alternatieve kapsels”