Aveda kapsels 2013

maandag 8 okt 2012 / 2 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Aveda kapsels 2013De kapsels 2013 zien er weer heel prachtig uit in de nieuwe haar collectie van AVEDA. De pony’s zijn dit jaar extra trendy in de volle variant en de haarkleuren zijn vooral rood. De kapsels 2013 zien er weer origineel en extra inspirerend uit dit jaar. Prachtige laagjes en ook korte en halflange kapsels 2013 van AVEDA zijn de moeite waard om eens te bekijken voor een beetje extra haar inspiratie. Misschien zit je favoriete kapsel er wel bij of anders is het gewoon een idee om de haarkleuren van 2013 alvast te bekijken.

Lange, laagjes kapsels 2013

Lange laagjes 2013Kapsels 2013: de lange pony

Fotocredit: Aveda

Lange kapsels zijn het helemaal qua modetrends van het najaar en dan zeker met extra glamouristische laagjes. Aveda heeft gekozen voor een stralend blond met fel witte kleuraccenten. De kapsels zien er een tikkeltje retro uit maar dat zijn we intussen gewend want de meeste haar-collecties zijn geïnspireerd op de prachtige jaren zestig en zeventig.

 

De pony in al haar facetten is zo dik mogelijk geknipt op de ooglijn of net bij de wenkbrauwen. Zowel platina blond maar ook de natuurlijke haarkleuren, de felle haarkleuren en de ombre haarkleur is bijzonder veel te zien.

Haarmode kapsels 2013 en rood haar

Rode krullen kapsels 2013Rode schouderlange laagjes 2013

Fotocredit: Aveda

Kapsels met een zeer grote knipoog naar de vroegere jaren dus. Het mag wel een beetje gepolijst worden met een prachtige haarkleur. Hierboven links is een typische variant voor iemand met een koele huidskleur en ernaast de perfecte haarkleur voor een warmer type.

De rode haarkleuren hoeven niet eentonig te zijn en worden afgewerkt met verschillende accenten om de lichtval optimaal te benutten. Bovendien lijkt het haar al veel gezonder met een goede haarkleur.

Korte kapsels 2013

Korte kapsels 2013Korte kapsels 2013 pieken

Fotocredit: Aveda

Het klassieke, korte kopje is weer helemaal in de mode en behoorlijk veelzijdig in model te brengen met krullen of gewoon naturel.

Een iets langer kapsel staat altijd goed met een langere pony. Het haar aan de rechterkant hierboven is heel kunstig geknipt en ziet er enorm leuk uit. Een geschikt kapsel voor jongere meiden maar ook voor zakendames een heel leuk kapsel om er vrouwelijk maar toch verzorgd uit te zien.

2 reacties op “Aveda kapsels 2013”
 1. 1 louise wolters

  ik vind het model met blondhaar met witte kleuraccente super mooi.
  graag zou ik deze kleur ook wel willen,maar hoekan ik deze kleur precies aangeven bij de kapper of is er in de buurt van maastricht een kapper die u me hiervoor aanbeveeld.
  alvast hartelijke dank voor u antwoord,verblijf ik met vriendelijke groet.

  beantwoorden7 feb 2013 16:33
  • Ik zou het plaatje opslaan en uitprinten met een goede printer. Of opslaan op je telefoon. Het is in ieder geval een licht goublond met dikke strengen witte, platina kleuraccenten.

   beantwoorden11 feb 2013 18:33
Reageer op “Aveda kapsels 2013”