Boblijn in model brengen

dinsdag 4 sep 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Boblijn in model brengenOp de dag dat je net van de kapper komt, zit het haar beter dan ooit. Het ziet er mooi uit en de kapper zegt vaak dat een boblijn een kapsel is waar je weinig aan moet doen. Niets is minder waar! Ook een boblijn moet namelijk iedere dag in model gebracht worden en iedere dag geföhnd.

 

Föhnen van een boblijn

Gebruik een haarclip om het bovenste gedeelte van het haar eerst vast te maken zodat je de onderkant naar binnen kan föhnen met een medium borstel.

Een boblijn is uitermate geschikt voor fijn haar maar gebruik dan bijvoorbeeld een volume toevoegende mousse om het geheel wat mooier te maken.

Bij de boblijn is het belangrijk om het haar mooi glanzend te föhnen en dit doe je door de borstel over de lengtes van het haar te halen terwijl je het van de bovenkant dus met de richting van de haarschubben mee droog blaast.

Andere manieren om de boblijn te stylen

De boblijn kan ook met een krultang nog mooier in model worden gebracht en met een zijscheiding en een krultang kom je een heel eind.

De boblijn kapsels en de mode

Boblijn kapsels zijn ook terug te vinden tussen de vroege kapsels van 2013 en boblijn kapsels blijven altijd een hot issue in de haarmode wereld. Het is wel snel in model te brengen en er zijn veel mogelijkheden om je boblijn in model te brengen.

Reageer op “Boblijn in model brengen”