Prachtige bruidskapsels voor kort haar

dinsdag 2 okt 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Prachtige bruidskapsels voor kort haarBruidskapsels voor kort haar zijn vaak extra origineel en eigenzinnig. Er zijn veel mogelijkheden voor korte bruidskapsels te vinden op het internet. Bekijk de leuke foto's en misschien zit het ideale kapsel er wel tussen. Veel vrouwen kiezen voor extensions of haarstukjes terwijl het vaak niet nodig is omdat een kort bruidskapsel net een beetje aparter kan zijn.

Romantische bruidskapsels kort

Kort haar bruidskapsel blondFeestelijk bruidskapsel kort

Een simpel maar mooi bruidskapsel hoeft niet met veel accessoires afgewerkt te worden maar mag ook gewoon eenvoudig gedragen worden zoals het korte bruidskapsel hierboven.

Laagjes geven een kort kapsel de illusie van lang haar en zijn zeer geschikt om mooi in model te brengen tijdens het huwelijk.

Super korte bruidskapsels

Bruidskapsel korte krullenSuperkort bruids haar

Ook heel kort haar is erg mooi als bruidskapsel en kan perfect met krullen worden afgewerkt zoals hierboven. Heel eenvoudig maar het ziet er toch enorm mooi uit.

Superkort haar kan met accessoires worden afgewerkt zoals parels voor in het haar.

Half korte bruidskapsels

Bruidskapsels kort haarBruidskapsels halflang krullen

Voor de bruiloft kan je ook het haar een beetje laten groeien en na een halfjaar is het vaak al mogelijk om bovenstaande kapsels te dragen als bruids kapsel. Heel mooi en origineel is het linkse kapsel wat er nog extra romantisch uitziet.

Het rechtse bruidskapsel is prachtig maar duurt een beetje langer om te laten groeien. Met de prachtige krullen is dit een ideaal en heel mooi bruidskapsel.

Reageer op “Prachtige bruidskapsels voor kort haar”