De nieuwste kapsels

dinsdag 3 jun 2008 / 5 / Kapsels en Haarmode

kapsel 33Op het eerste gezicht lijkt deze nieuwe kapsel collectie van 'My Chic' edel en perfect te zijn. De details geven een dramatische aanblik. Een mooi kapsel geeft je meer zelfvertrouwen en dat straal je uit. Vanuit de perfecte look van deze nieuwe kapsels, kan je ook net de andere kant uit gaan en voor een meer rock kapsel gaan. Gelukkig zijn deze kapsels namelijk ook erg in de mode zoals je kunt zien.  Het ziet er allemaal mooi verzorgd uit en qua kleur kan eigenlijk alles.

De nieuwe kapsels van deze zomer

kapselkapsel 4Klik op de foto's voor een groter formaat.

kapsel 5 kapsel 6

Blond, rood of aubergine/bruintinten. Het is helemaal jou eigen keus deze zomer. De kapsels zijn weer met schuine lijnen geknipt maar de glamour look overheerst. Verzord je haar altijd goed na het wassen voor gladde kapsels. Er zijn ook speciale shampoo's om je haarkleur langer in je kapsel vast te houden. De kapsels zijn veelzijdig en laten zich niet meer in een hokje stoppen.

Stoere Kapsels voor deze zomer

kapsel 7 kapsel 8

Korte haren gecombineerd met lange plukken, het word met de scheiding opzij gedragen waardoor deze kapsels een heel eigenzinnig uiterlijk hebben. Met een goede wax kan je altijd een stekerig effect krijgen in je kapsel. Deze kapsels zijn heel veelzijdig en gemakkelijk.

Nieuwe Mannenkapsels

mannenkapsel mannenkapsels

Mannen krijgen in de kapsels ook steeds meer vrijheid. Ik kan niet zeggen dat ik ze allemaal geweldig vind, maar het bewijst wel dat een creatief kapsel bij een man ook wel nog steeds stoer kan zijn. Klik op de foto's om de kapsels beter te bekijken.

De asymmetrische lijnen worden nu ook al gebruikt in de 'glamour chic' looks. Ik ben benieuwd hoe de kapsels er over 10 jaar uit zien :).

5 reacties op “De nieuwste kapsels”
 1. 5 Anonymous

  Jeeegg dat haar, !!LOL

  beantwoorden29 okt 2010 10:12
 2. 4 emina

  hele mooie kleren en modelle, kzou ook zo graag model willen worden maar dan zeggen ze dat je een seut bent maar dat is helemaal niet zo
  een dikke proficiat wenns ik aan de mensen die die kapesels uitgevonden hebben ikk vind ze prachtig echt waar groeten emina

  beantwoorden15 apr 2009 13:52
 3. 3 emina

  die ene was mooi
  met dat lange haar prachtige modelle, en prachtig haar

  beantwoorden15 apr 2009 13:49
 4. 2 nicky

  mooie kapsels maar niks voor mij

  beantwoorden20 jun 2008 13:17
 5. 1 caTcode

  Cool, the gentleman there really cool with their style..!

  beantwoorden4 jun 2008 19:02
Reageer op “De nieuwste kapsels”