De top kapsels van aller tijden

zondag 18 mrt 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Cindy CrawfordIn de kapsel mode gaat het altijd over nieuwe kapsels, toch zijn er ook iconische kapsels die tot op heden nog perfect draagbaar zijn en blijven! Dit zijn de meest bekende kapsels aller tijden en een perfecte bron van inspiratie om leuke kapsels te vinden. Kies eens voor een kapsel van Michelle Pfeiffer of Elizabeth Taylor. Wat is je favoriete kapsel ooit? Sommige dingen veranderen maar er zijn ook veel tijdloze kapsels.

Lauren Bacall en Elizabeth Taylor

Lauren Bacall 1945Elizabeth Taylor

Lauren Bacall heeft de wereld tot op heden veranderd met haar speciale kapsel. Tot op heden zijn er veel kapsels te vinden die hierop geïnspireerd zijn.

Elizabeth Taylor heeft bij veel mensen een speciaal plekje en vooral haar kapsel met donkerbruine lokken zijn een voorbeeld voor velen.

Jennifer Aniston en Meg Ryan

Jennifer AnistonMeg Ryan

DFree / Shutterstock.com

Het Jennifer Aniston kapsel uit de serie: “Friends” hebben er veel proberen na te doen. Vooral de haarkleur, het volume en de mooie, gladde lokken maakten hiervan nog steeds een geschikt en modieus kapsel, zelfs voor 2012!

Meg Ryan had een ruwe geknipte, jongensachtige snit in de film: “City Of Angels”, vooral omdat het een heel nonchalant kapsel is en door haar natuurlijke krullen helemaal geslaagd als kapsel. Helaas heel moeilijk om na te maken en het staat niet bij iedereen en bij ieder haartype. Toch nog steeds heel geschikt en als kort kapsel nog steeds een van de favorieten.

Sarah Jessica Parker en Gwyneth Paltrow

Sarah Jessica ParkerGwyneth Paltrow

Featureflash / Shutterstock.com

Sarah Jessica Parker schitterde in: “Sex and the city” met haar natuurlijke krullen. Een boegbeeld voor veel dames met soortgelijke krullen en nog steeds een van de favoriete krullen kapsels aller tijden.

Gwyneth Paltrow was een van de eersten die druk circuleerde over het internet met haar kapsel. Waarom? Omdat het een supersteil kapsel was, het toonde dat je bij dun haar ook het op één lengte kan dragen.

Reese Witherspoon en Victoria Beckham

Reese WitherspoonVictoria Beckham

Featureflash / Shutterstock.com

Reese Witherspoon met haar perfecte haren. De blonde lokken met piekerige laagjes en een pony die licht schuin valt blijft altijd in de mode!

Victoria Beckham heeft de wereld verrast en is door haar kapsels een van de grootste haartrends ooit begonnen. Overal waren er precies dezelfde kapsels te zien.

Lauran Conrad en Halle Berry

Lauran ConradHalle Berry

Featureflash / Shutterstock.com                              CarlaVanWagoner / Shutterstock.com

Een simpel vlechtje heeft van het kapsel van Lauren Conrad een icoon gemaakt, iedereen wilde opeens de ’’Lauran Conrad vlecht”

Halle Berry toonde heel veel lef door opeens voor een superkort kopje te gaan.

Reageer op “De top kapsels van aller tijden”