Veer extensions oftewel feather extensions

zondag 16 sep 2012 / 1 / Kapsels en Haarmode

Veer extensions, Feather extensionsVeer extensions zijn erg hip en trendy. Het is een leuke manier om je haar gemakkelijk en snel om te toveren tot een alternatieve en moderne look! Leuke veertjes in je haar zorgen voor een eigen stijl. Feather extensions zijn gemaakt van nauwkeurig, geselecteerde veren en verkrijgbaar in leuke kleurtjes en natuurlijke tinten. Hiermee kan je erg leuke effecten toevoegen aan je eigen haarkleur en er op een originele manier bijlopen!

Waar komen Feather extensions vandaan?

Feather extensions worden gemaakt van natuurlijke veren en worden geïmporteerd uit verschillende delen van de wereld. Het is verkrijgbaar in verschillende lengtes en door het natuurlijke materiaal valt de feather extension mooi tussen het eigen haar.

De extensions zijn allemaal uniek en de ene veel langer dan de andere: dit hoort er allemaal bij omdat het een natuurproduct is. Natuurlijk kunnen de feather extensions op de gewenste lengte geknipt worden.

Veer extensions

Van FineFeatherheads

Veer extensions vlecht

Feather extensions plaatsen

Het verschilt hoe de feather extensions in het haar geplaatst worden. Ze zijn verkrijgbaar met een clipje dat je gemakkelijk in en uit het haar kan doen. Ook bestaan er feather extensions met micro rings.

Dit zijn speciale ringetjes die met een platte tang dichtgeknepen worden en zo bevestigd aan het haar. Na een maand of drie kunnen de extensions verwijdert worden door de ringetjes weer open te knijpen.

Een heel makkelijke methode die je zelf kan doen.

Wassen en föhnen

De feather extensions bestaan uit natuurlijke haartjes en kunnen dus gewoon behandeld worden zoals het eigen haar. Wassen en föhnen is dus geen probleem maar haar kleuren met feather extensions wordt afgeraden.

Waar zijn de feather extensions verkrijgbaar?

De feather extensions zijn bij meerdere webshops verkrijgbaar:

1 reactie op “Veer extensions oftewel feather extensions”
  1. Mooie website Safira. Leuke artikelen ! Succes.

    beantwoorden14 dec 2013 12:17
Reageer op “Veer extensions oftewel feather extensions”