Feestelijke haaraccessoires

zondag 23 dec 2012 / 2 / Kapsels en Haarmode

Feestelijke haaraccessoiresOp zoek naar feestelijke haaraccessoires? Zoek niet verder want dit zijn de meest unieke accessoires voor je haar. Handig voor een origineel feestkapsel en zeker “fashionproof”! Ze horen altijd in je kast omdat het een “bad hair day” kan genezen, omdat het binnen enkele minuten een feestkapsel kan creëren. En natuurlijk omdat haaraccessoires steeds leuker en creatiever gemaakt worden! Ze zijn erg in de mode, te vinden in: spikes, studs, metallic en strikken en nog veel meer!

Leuke feestkapsels met een staart

Haar accessoires staartHaaraccessoire knot

Feestelijke haaraccessoires van Asos

Leuke haaraccessoires kunnen een kapsel met een staart helemaal omtoveren van alledaags tot feestelijk! Een staart blijft het favoriete kapsel van veel meiden, dit is een manier er eens mee af te wisselen.

Maak een nonchalante knot bovenop het hoofd samen met een uniek haar-elastiek zoals hierboven. Een stijlvol uiterlijk en een leuke feestlook!

Haaraccessoires voor lang haar

Haaraccessoires voor lang haarHaaraccessoires strik

Feestelijke haaraccessoires van Asos

Strikjes zijn gewoon overal te vinden en is het niet VAN haar dan is het wel in je haar! Het geeft een prachtige vrouwelijkheid en zeker in het rood met groen  leuk als feestkapsel.

Prachtige haarbanden

Zig zag haarbandHaarband strik kat

Feestelijke haaraccessoires van Asos

Ken je de zig-zag haarband? Dit is de nieuwe variatie die je andersom en bovenop het haar draagt. Er zitten leuke diamanten aan de haarband en het zit goed vast, zorgt voor volume, en je hebt alleen een stijltang nodig voor dit feestkapsel.

De haarband ernaast heeft een leuk kat design en ziet er grappig en flirterig uit! Een leuk ideetje en zo klaar voor de feesten.

Studs en spikes haaraccessoires

Studs voor in het haarStuds voor in het haar knot

Feestelijke haaraccessoires van Asos

Studs voor in je haar: de spike haaraccessoires zijn steeds meer te vinden en extra leuk bij een hoge knot. Je kan ze makkelijk vastzetten door te draaien en er zijn eindeloze mogelijkheden. Een blikvanger op feestjes!

Prachtige haaraccessoires

Oorbel en haarklem in éénDonut knot rol

Feestelijke haaraccessoires van Asos

Een haarklemmetje dat tegelijkertijd ook een oorbel is! Nog niet vaak gezien en zeker origineel en feestelijk.

De super donut knot is het helemaal en makkelijk te maken met een donut haaraccessoire. Doe gewoon je staart door de rol en draai hem dan rond tot van onder. Voor extra stevigheid kan je er ook nog een elastiek omheen doen. De donut knot is een handig feestkapsel die altijd ook mooi is op foto’s.

2 reacties op “Feestelijke haaraccessoires”
 1. 2 Connie hamburger

  Ik vind de feestelijke accessoires erg leuk, maar wil ook graag weten hoe ik daar aan kan komen!
  Waar zijn ze te koop?
  Met groet,

  beantwoorden22 aug 2013 20:02
 2. 1 Helena Serbruyns

  Jullie hebben leuke haaraccessoires en ik zou graag op de hoogt worden gehouden

  beantwoorden20 feb 2013 20:05
Reageer op “Feestelijke haaraccessoires”