Feestkapsels

vrijdag 2 dec 2011 / 6 / Kapsels en Haarmode

Feestkapsels zijn altijd mooi! Het is altijd leuk om te experimenteren en wisselen van look met je haar en welk beter excuus dan het feestdagen seizoen voor het uitproberen van iets anders? Er zijn ideeën genoeg voor iedereen, van de meest ingewikkelde creaties aan eenvoudige, zonder gedoe styling chignon glammed met een mooie accessoire! Lees dus het hele artikel en bekijk de foto’s van de Feestkapsels !

Feestkapsel mode 2012

staart-kapsel

Shutterstock

opgestoken-haar-met-accessoireopgestoken-modern-kapsel

Shutterstock

Houd het ontspannen en kies bijvoorbeeld een sterke scheiding, een flits van kleur of een klein vintage clipje. Dat is de sleuteltrend onder de Feestkapsels!

Op langer haar - hoe meer haar je hebt om mee te werken, hoe meer details je kunt doen.

Haar naar achter in een half opgestoken kapsel en beveiligd met een corsage zijn goede feestkapsels, of gekamd in een sterke midden afscheid voor een jaren '70 vibe, ziet er geweldig uit op lang haar, net als allerlei accessoires.

Als je zin hebt een updo, ga dan voor een lage slingerde chignon of knot als feestkapsel.

Sexy krullen en golven

2362_22367_2

Franck Provost

Feestkapsels kunnen op allerlei manieren. Sexy krullen en golven zijn ongetwijfeld een goede look voor de feestdagen, ze zijn veelzijdig en brutaal en het kan worden gepersonaliseerd en aangepast aan bijna elk haartype of  lengte.

Neem gewoon een deel van haar tussen de krultang met een smal, vlak ijzer en draai het toestel 180 graden voordat je het haar, op dezelfde manier als wanneer je er een stuk lint eromheen draait.

Voor meer gedefinieerde krullen, gebruik dan rollers, krultangentangen bij kleine tot middelgrote delen van het haar en glam het met blitse clips en accessoires.

Pump up the volume tijdens de feestdagen!

2447_22449_2

Intermède

Neem een groot deel van het haar van de achterzijde van de kroon, voorzichtig terug kammen aan de wortels, spuit met haarlak..

Accessorize!

Bows, clips, hoofdbanden - accessoires voegen iets extra toe aan een kapsel. Houd het simpel en subtiel en test accessoires uit met verschillende outfits.

6 reacties op “Feestkapsels”
 1. 5 sarah

  handig zo`n website!!!:)

  beantwoorden26 apr 2012 11:01
 2. 4 Pindaknor

  Leuke kapsels! Behalve dat Kuifje vind ik niet zo leuk;)

  beantwoorden29 nov 2010 17:07
 3. 3 Mangelschots Sonja

  Mooie site

  beantwoorden4 apr 2010 10:48
 4. 2 mette

  wie is dat op de 7e foto?
  vind ik een heel tof kapsel!

  beantwoorden23 feb 2010 18:18
 5. 1 loena

  dit is zoooo tof! :)

  beantwoorden30 dec 2009 21:03
Reageer op “Feestkapsels”