Haar roze verven

zaterdag 31 mrt 2012 / 2 / Kapsels en Haarmode

Haar roze vervenHaar roze verven is momenteel heel erg trendy en het is ook een heel aparte kleur! Hoe kan je het beste roze haar krijgen en welke verf producten zijn het meest geschikt om je haar in felle kleuren te verven? Roze haar krijgen door het te verven is namelijk niet gemakkelijk en de beste optie is om het bij een (Kinky) kapper te laten doen. Daarna kan je het iedere twee weken bijhouden met haarverf van de kapper of uit een kapperswinkel.

Haar roze met zwart

©Lauren Garza-Flickr

Felroze haar

© Tessa_the_Pisces-Flickr

Tips om je haar roze te verven

De roze kleur pakt alleen op heel erg licht haar dus eerst ontkleuren is aangeraden, vandaar dat je beter naar de kapper kan gaan om je haar roze te verven!
Was je haar niet te vaak na het haarkleuren om het uitvagen te voorkomen. Felle kleuren zullen nu eenmaal veel sneller vaag worden.
Pas op bij het zwembad met felle haarkleuren! Beter gewoon niet naartoe gaan of een mutsje dragen!
Ook bij felle haarkleuren zoals roze verf is de kwaliteit van de haarverf heel belangrijk en daarom is het te laten doen bij een goed kapsalon een aanrader. Daarna kan je het5 regelmatig opfrissen met kleurshampoo. Geen zin om een permanente kleur? Probeer eens gekleurde haar extensions!

Roze haar

©Javier Parra-Flickr

Roze haar

©Aunt Owwee-Flickr

Roze haar is echt niet meer te beoordelen als raar of om bekeken te worden als “emo”! Roze haar is een erg mooie haarkleur die toe te passen is op verschillende manieren en iemand die zijn haar roze verft is meestal gewoon een eigenzinnig persoon met een individuele smaak. Naar mijn mening is een roze haarkleur gewoon heel mooi en zeker multi kleuren effecten zeker de moeite waard!

2 reacties op “Haar roze verven”
  1. 1 Sterre

    Ik ben 12/13 ik wil mijnconcessie haar graag roze verven, tips? Ik ben op dit moment ben ik blond, mijn haar zit tot net onder mijn schouders. Bedankt!

    beantwoorden24 apr 2012 19:12
Reageer op “Haar roze verven”